Spiderwick Günceleri Sonrası 3

Beyond the Spiderwick Chronicles 3
Ciltli

2020 1. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2020 12:24
Seri içinde en beğendiğim kitap bu oldu diyebilirim. Karakterlerin fazlalığı ve olayların sürekli karışık halde olması daha hızlı yaprak çevirmeme sebep oldu. Öncesi ve sonrasındaki karakterlerin birlikte olmaları da hoştu. Genel olarak beğendim.
2026 2. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2026 22:27
Zor durumlar kahramanlar yaratır sözü serinin son kitabında gerçeğe dönüyor. Nick hiç tahmin etmediği bir şekilde kahraman oluyor. Çocuklar sağ salim bu macerayı bitiriyor. Eğer çocuklarınız doğa üstü hikayeleri seviyorsa mutlaka onlara bu iki Spiderwick Güncelleri serisini okutun. Siz de bir göz atın. Keyifli okumalar dilerim.
2024 7. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2024 17:07
Tüm karakterlerin bir arada savaştığı yegane kitap. Grece kardeşler ve Spiderwick sonrasının Vargas kardeşleri birlikte son savaşlarını veriyor Devleri uzaklaştırmış olmalarına pişman olan kardeşler bu kez devleri geri getirmenin ve Hidrayı yok etmenin bir yolunu arar. Stranger Things’e benzetmedim değil. Terkedilmiş alışveriş merkezine uzanan tüneller, tünelin sonunda birleşerek devleşen Hidra. Tünellerde bulunan metan gazı …

Tony DiTerlizziYazar · 13 kitap
"Spiderwick Günceleri" serisini tasarlayan bir hayalperest. On yılı aşkın süredir çocuklar için yazıp çiziyor ve tüm eserlerini zengin bir hayal gücüyle beziyor. "Spiderwick Günceleri" serisi dünya çapında milyonlarca sattı ve sinemaya uyarlandı.