Almond

아몬드

Won-pyung Sohn
"Hayatta kurtarılamayacak insan evladı yoktur. Sadece kurtarma çabasından vazgeçenler vardır."
Alıntı
Pişmanlık ve üzüntü duyguları çoğaldığında ve bunlara net bir çözüm bulunamadığında, insan kötü düşüncelere kapılır.
Alıntı
...kitaplar sessizdir. Açmadan önce ölü gibidirler, ama açtığın anda canlanarak hikayelerini dökmeye başlarlar.
Alıntı
–Büyükanne, neden insanlar beni tuhaf buluyor? –Belki de özel olduğun içindir. Çünkü insanlar genellikle başkalarından farklı olanlara tahammül edemezler.
Alıntı
Herkesin kafasında iki badem vardır. Bunlar, kulakların arkasına, başın yukarısına doğru derin bir yere sıkıca gömülür. Büyüklüğü ve görünümü tam bir badem gibidir. Şeftali çekirdeğine benzediği için ‘amigdala’ ya da ‘pyeondoche" olarak da adlandırılıyor. Dışarıdan bir uyarı geldiğinde, bademde kırmızı bir ışık yanar. Tetikleyicinin yapısına bağlı olarak, korkunun farkına varabilir, rahatsızlık duyabilir veya kendinizi iyi ya da kötü hissedebilirsiniz.
Dünya yuvarlak olduğu için sürekli ilerlersem bir gün eve varırım diye düşündüm.