2013
Trend Yayınevi

2022 28. kitabı
Okunma: 01 Ağustos 2022 19:43
Kitap alıntılardan oluşan cesaret cümleleri ile dolu. Fena sayılmaz haksızlık etmek istemem lakin bana samimi bi dille yazılmış gibi gelmedi. Bence yazarın söylemlerinin gerçekçiliği yoktu. Belki de bu kitabı okumaya henüz hazır değilimdir.
·240 syf.·
2019 470. kitabı
Erteleme! Steve Chandler • Bazı kitaplar hayatınızı değiştirir, tıpkı elimde tuttuğum bu kitap gibi Dr. Joe Vitale, Mucizeleri Beklerken Kitabının Yazarı • Artık bir dakikanızı bile çöpe atmayacaksınız - Matt Furey, Yenilmez Kirabının Yazarı • Bu kitap zaman algınızı değiştirecek - Wall Street Journal • ErteleME! çok kıymetli bir mücevher - EMMY Ödüllü TV sunucu Jay Adams Üşeniyorum öyleyse yarın demeyin, bu kitabı okumayı ertelemeyin!
2018 2. kitabı
Her yaptığınız işlerinizi yarım bırakıyorsanız ve zamanınızı yönetmeyi bilmiyorsanız bu kitapta tavsiye ederim. Hiç sıkılmadan zevkle okuyabileceğiniz kitap. Hemen bugün alın ve okumaya başlayın. ERTELEMEYİN!...
İlişkiler
2022 32. kitabı
Orjinali de bu kadar kötüyse bu kitap nasıl cok satanlara girdi merak ediyorum. Leş resmen.. zaman kaybı ama belki tek bir cümle yakalarım diye devam ettim. Hüsran...
2020 18. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2020 21:26
“Tüm korkular geleceği hayal ederken ortaya çıkıyor. İşleri ertelemekte doğal olarak bu korkuyu doğal olarak artırıyor. Çok geçmeden hepimiz yorulmuş, bıkkın beyinlerine yüklenen meşgul kafalar
·240 syf.·
2024 21. kitabı
Öncelikle kitabı ertelemeyip okuduğumun haklı gururu içerisindeyim. :) Kitabın içeriği erteleme konusu çevresinde dönüyor ve bununla birlikte ertelemenin asıl sebeplerini açıklayıcı bir şekilde sunuyor. Yazarın anlatım dili samimiydi. Yazar kendinden örnekler vererek yazarken güzel ve faydalı tavsiyeler paylaşmaya özen göstermiş. Farklı yazarların anlamlı sözlerini paylaşmış. Kitabı iki gün olmadan bitirdim çünkü akıcı bir eser. Bitirirken son tavsiyelerinden olan "ertelemeyi ertele!" hoşuma gitti. Kitabı tüm kitapseverlere tavsiye ederim.
2017 63. kitabı
İnsanı harekete geçiren ve eğer yaratıcı bir kişiliğiniz varsa zevkle okuyup sıkılmadan bitirebileceğiniz bir kitap. Her işi yarım kalanlara, yaratıcı olduğunu düşünüp harekete geçemeyenlere, zamanını iyi yönetemeyenlere tavsiye ediyorum, okuyacaksanız şimdi gidin ve bi tane alın. erteleME! yin!
İlişkiler
Erteleme
2022 18. kitabı
Okunma: 29 Mart 2022 21:54
Yüz bir bölümden oluşan kitapta her bölümde ayrı bir konu işleniyor. Birçok zaman yönetimi kitaplarına göre farklı bir anlatımı var. Eyleme geçmek gerektiğinin öneminin altını her seferinde çiziyor. Konulara yüzeysel olarak değinirken akıcı anlatımı ile başlangıç olarak okuyabileceğiniz keyifli bir eser.
2020 25. kitabı
Kitap diğer okuduğum Erteleme Sanatı, Prokrastıneyşın, Motivasyon Rehberi kitaplarına oranla farklı bir açıdan ve belkide tam tersi şekilde ele almış. Daha basit daha yalın... Belki diğer kitapların etkisinde olduğumdan veya diğer kitapların yöntem ve yaklaşım biçimi kişiliğim ile daha uyumlu olduğundan diğer kitaplar daha ağır basıyor. Basit sade yalın bir başlangıç için iyi. Yüzelsel kısımda durup eyleme geç hemen geç şimdi başla kısmında daha çok duruyor.
2021 4. kitabı
Okunma: 31 Mart 2021 15:29
Diger zaman yonetimi kitaplarından farklı bir anlatim biçimi var .Özetlemek gerekirse ,bir işi yapamama nedenin,bırakma nedenin ,geleceği düşünmek ,planlar içerisinde karmaşaya yol açarak zihnini meşgul etmek ,düşünmek ,düşünmek ve düşünmek sonucunda gelen korku,endişe .. Eğer bir şeyi yapmak istiyorsan o zaman EYLEME GEÇ,seni tutan ne ,düşünmeyi bırak , yapacaklarını düşündüğün kadar YAPMAYA zamanını harcasaydin ,iyi bir savaşçı olabilirdin.Tek sorunun ,EYLEME GEÇMEK. YA ŞİMDİ ,YA HİÇ dedikleri bu kitapta anlatılmış . Sürekli yapacaklarımızı planlayıp,onların üzerine düşünüp bir türlü eyleme gecemiyordum.Asil sorun da burada başlıyor ,zamanımı herkesi herşeyi memnun etmeye harcamak ,sürekli düşüncelerimin hareket etmeme engel olması. Zamanını yönetmek istiyorsan,sadece bugün daha iyi ne yapabilirim diye düşün,geçmişi ve geleceği bırak .Bugün ne yaratmak istiyorum ?Bugün ne üretmek istiyorum? Sadece bugün. Şimdi de KAL ! Düşüncelerin duygunu şekillendirir ."..."yapmak istiyorum .Ama nasıl yapacagimi bilmiyorum diyorsan ,nasıl yapacağını bilmen önemli değil ,Şimdi onu yap.O zaman harekete geçmenin yarattığı huzuru hissedeceksin. Eyleme geçmene engel olan tek engel sensin, düşünce biçimini değiştir .