The Ravenhood Book 1

Puan

5.810 üzerinden
236 kişi
2023 57. kitabı
Konusu hakkında bir şey bilmeden başladım, ilk başlarda hiç bişey anlamadım, kafamın karıştığı yerler oldu ve tam bir şeyler anlayacağız herhalde derken devamlı her şeye “açıklayamayız bu bir sır” denmesi bir noktadan sonra “eeeh neymiş bu sır ya!” diye çığlık atasımı getirdi. Bunun yanında o kadar akıcı bir yazım stili vardı ki sayfalar ne ara bitti anlamadım :D Adeta bir film izliyormuşum gibiydi. Sean ne yaparsa yapsın bana samimi gelmedi hiç bir zaman tam güvenemedim, ne kadar içten cümleler sarf etse de cümlelerinin altında hep bir bit yeniği aradım. Dominic daha gerçekçiydi, hisleri daha çok geçti bana. Sonu çok merak uyandıran bir şekilde bitti ama ben serinin devamını okumayı düşünmüyorum çünkü neler olacağını okudum ve sevmedim :)
FlockKate Stewart · ‎ Independently published · 2020459 okunma
2024 7. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2024 04:38
Merhabalar , beni bütün duygu durumlarına sürükleyen bu kitabın yorumuyla geldim. İlk kitap aşırı heyecanlı ve merak uyandıracak bi yerde bitmişti. İkinci kitabın çıkmasını iple çekmiştim. Ama hiç beklediğim gibi olmadı. Fransız kim acaba diye öldüm meraktan tam olarak beklediğim kişi çıktı ve resmen adama aşık oldum. Beni kitapta en rahatsız eden olay Cecelia’nın onursuz ve nolur beni sevin triplerinde gezip durmasaydı. Ağladığım bi sahne oldu. (Okuyanlar anladı hangi sahne olduğunu.) Kitabın sonu kesinlikle tatmin edici bitmedi benim için. Cecelia’nın kök söktürmesi , karşısındakini yalvartmasın lazımdı. Yağmurlu günleri özleyeceğim. Puanım 3,5/5 Flock
FlockKate Stewart · ‎ Independently published · 2020459 okunma
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
2023 31. kitabı
Bu kitabın neden bookstagramlar tarafından bu kadar hypelandığını anlamış değilim. Baştan uyarayım, kitapta 1 kız 2 erkek baya baya açık ilişki yaşıyorlar. Bilseydim okumazdım. Mideniz bunu kaldırıyorsa okuyun, sarıyor. Ama benim midem kaldırmadı açıkçası. Nasıl insanlar bunu sevebilmiş ve bu kadar önermiş asla anlayamadım. Kitapta küçük bir amerika kasabasına başrol kızımız geliyor, burada bir çeşit kardeşlik adı altında örgütümsü bir şey var. Gizemli olaylar dönüyor ve kızımız sorularına asla cevap alamıyor. Kitabın sonlarına doğru bazı şeyleri anlamaya başlıyoruz. Bu reverse harem olayımı kaldırsan kitap 10/10 derim. İlk kitabın sonunda bazı gizemler çözülüyor ama tam son sayfalarda başka gizemler ortaya çıkıyor ki buradan devam kitabında baya olaylar olacağını öngörebiliyoruz. SPOİLERLI YORUMUM: AMA kızımız 2 erkeğe AŞIK. Şaka gibi ya. Nasıl 2 erkeğe aşık olabilirsin ki sadece aşık olmakla kalmıyor ikisiyle de hem beraber hem de ayrı ayrı ilişki içerisindeler, ve erkekler de bunu zerre sıkıntı etmiyor. Bu kadar genişliği ben kaldıramadım şahsen, kaldırabilen okusun. Tam olarak özgün bir konu diyemem ama gizem-gerilim açısından okurken bir sürü soru işareti yaratması kitabı sürükleyici yapıyor. En nefret ettiğim diğer bir şey ise, iki erkekle de cidden toxic bir ilişki yaşaması, abuk subuk olaylardan laflardan kavga etmeleri. Kızımızın kendini güçlü ve akıllı sanması ve kitapta yazar bunu bu şekilde aktarmak için sayfalarca edebiyat parçalamış. Halbuki bence aptalın teki. Böyle silik bir karakterin olayların içinde büyük rol oynaması aşırı saçma. Ki zaten sen ilk kız bile değilsin bu oğlanlar senden önce de böyle bir sürü kızı götürmüşler. Özel olduğunu düşündürten ne sana ya kafayı yedim. Zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Okunmaya değmez cidden
2023 122. kitabı
Okunma: 18 Eylül 2023 06:19
Ne okuduğumu asla anlamadım. Aşk mı okuyorum gizem mi gerilim mi?? Kafam çok karıştı okurken. Kitabın türünü asla anlamadım. Açık ilişki okumak bana göre değilmiş bu kitabı okurken bunu fark ettim. Hemen hemen her ilişki türünü okuyamaya okeyimdir ama açık ilişki bunlardan biri değilmiş. Sean’ı hiç sevmedim ama Dom çok iyiydi bence. İdeal erkek resmen. Birlikte kitap okudukları kısımlar çok tatlıydı. Cee’yi sevip sevmediğime emin değilim çok çabuk inanıyor her şeye. Akıcılığına akıcıydı kitap yazarın donuk ya da sıkan bi kalemi yok ama okurken keşke anlasaydım ne okuduğumu. Meraktan değilde bu sayfayı da okuyayım bari gibisinden okudum kitabı.
2023 Okuma Raporları
·368 syf.·
2023 187. kitabı
Herkese selam. Bugün herkese hitap edeceğini düşünmediğim, okurken sağlam bir mide gerektiren YETİŞKİN içerikli bir kitapla geldim. Haydi konusuna geçelim; Cecelia, onun annesi olmaya hiçbir zaman hazır olamamış bir anneye ve buz gibi soğuk, sevgi göstermeyen, otoriter zengin bir babaya sahip bir kız. Boşanmış bir aile diyemiyorum zira hiç birleşmemişler. 19 yıl boyunca Cecelia, hem kendine anne hem de baba olmak zorunda kalmış. Bu detayları önemli buluyorum açıkçası çünkü Cecelia her fırsatta aşk tarafından sahiplenilmek, ele geçirilmek, yönetilmek ve ona kendini kaptırmak istediğinin sinyallerini veriyor. Yani hayatı boyunca eksikliğini hissettiği ne varsa içine gömülmek istiyor. Aynı anda iki erkekle ilişki içerisinde olma doyumsuzluğunu da buna bağlıyorum. Fakat yüzleşeceği gerçek şu ki bu yaşadığı ne aşk olacak ne de sevgi. Bir gün babasının mirasından yararlanmanın şartı olarak yine onun fabrikasında 1 seneye yakın çalışmak için Atlanta'dan yollara düşer. İşte burada hayatını mahvetmelerine izin verecek iki adam Sean ve Dominic'le dolayısıyla da Kuzgun Kardeşliği ile yolları kesişecektir. Bu iki erkeğin kızın üzerinde yarattığı gerilimi, otoriteyi okurken sinirlerim bozuldu açıkçası. Ama Cecelia maalesef daha hala bir çocuk, perişan edildiğinin ve ahlaksızlık derecesinde aşağılanmanın bir yere ve birilerine ait olmaktan daha önemsiz olduğunu düşünüyor. Bu arada ortada büyük bir gizem de var bu kardeşliğin amacı ne, neden tüm bireylerde kuzgun dövmesi var, niye herkes Dominic'ten çekiniyor, niye Cecelia özellikle bu gruba dahil edilmek isteniyor...Bu iki adam kitap boyunca "yalnız onu söyleyemiyoruz" modunda geziyor :D Bu anlamda iyi ki konusu hakkında hiçbir bilgim olmadan bu kitaba başlamışım diyorum. Kitabın gerek dilinin akıcılığı gerek ortadaki merak unsuru