The Ravenhood Book 1

Orijinal Adı:
Flock
İngilizce

2023 57. kitabı
Konusu hakkında bir şey bilmeden başladım, ilk başlarda hiç bişey anlamadım, kafamın karıştığı yerler oldu ve tam bir şeyler anlayacağız herhalde derken devamlı her şeye “açıklayamayız bu bir sır” denmesi bir noktadan sonra “eeeh neymiş bu sır ya!” diye çığlık atasımı getirdi. Bunun yanında o kadar akıcı bir yazım stili vardı ki sayfalar ne ara bitti anlamadım :D Adeta bir film izliyormuşum gibiydi. Sean ne yaparsa yapsın bana samimi gelmedi hiç bir zaman tam güvenemedim, ne kadar içten cümleler sarf etse de cümlelerinin altında hep bir bit yeniği aradım. Dominic daha gerçekçiydi, hisleri daha çok geçti bana. Sonu çok merak uyandıran bir şekilde bitti ama ben serinin devamını okumayı düşünmüyorum çünkü neler olacağını okudum ve sevmedim :)
FlockKate Stewart · ‎ Independently published · 2020456 okunma
2024 7. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2024 04:38
Merhabalar , beni bütün duygu durumlarına sürükleyen bu kitabın yorumuyla geldim. İlk kitap aşırı heyecanlı ve merak uyandıracak bi yerde bitmişti. İkinci kitabın çıkmasını iple çekmiştim. Ama hiç beklediğim gibi olmadı. Fransız kim acaba diye öldüm meraktan tam olarak beklediğim kişi çıktı ve resmen adama aşık oldum. Beni kitapta en rahatsız eden olay Cecelia’nın onursuz ve nolur beni sevin triplerinde gezip durmasaydı. Ağladığım bi sahne oldu. (Okuyanlar anladı hangi sahne olduğunu.) Kitabın sonu kesinlikle tatmin edici bitmedi benim için. Cecelia’nın kök söktürmesi , karşısındakini yalvartmasın lazımdı. Yağmurlu günleri özleyeceğim. Puanım 3,5/5 FlockFlock
FlockKate Stewart · ‎ Independently published · 2020456 okunma
2023 31. kitabı
Bu kitabın neden bookstagramlar tarafından bu kadar hypelandığını anlamış değilim. Baştan uyarayım, kitapta 1 kız 2 erkek baya baya açık ilişki yaşıyorlar. Bilseydim okumazdım. Mideniz bunu
2023 122. kitabı
Okunma: 18 Eylül 2023 06:19
Ne okuduğumu asla anlamadım. Aşk mı okuyorum gizem mi gerilim mi?? Kafam çok karıştı okurken. Kitabın türünü asla anlamadım. Açık ilişki okumak bana göre değilmiş bu kitabı okurken bunu fark ettim. Hemen hemen her ilişki türünü okuyamaya okeyimdir ama açık ilişki bunlardan biri değilmiş. Sean’ı hiç sevmedim ama Dom çok iyiydi bence. İdeal erkek resmen. Birlikte kitap okudukları kısımlar çok tatlıydı. Cee’yi sevip sevmediğime emin değilim çok çabuk inanıyor her şeye. Akıcılığına akıcıydı kitap yazarın donuk ya da sıkan bi kalemi yok ama okurken keşke anlasaydım ne okuduğumu. Meraktan değilde bu sayfayı da okuyayım bari gibisinden okudum kitabı.
2023 Okuma Raporları
·368 syf.·
2023 187. kitabı
Herkese selam. Bugün herkese hitap edeceğini düşünmediğim, okurken sağlam bir mide gerektiren YETİŞKİN içerikli bir kitapla geldim. Haydi konusuna geçelim; Cecelia, onun annesi olmaya hiçbir zaman
SürüKate Stewart · Olimpos Yayınları · 2023456 okunma
Aşk üçgeni out üçlü ilişki in
2024 5. kitabı
Okuyanlar tarafından asla sevilmeyen ve benim çok sevdiğim bir kitaplayız bugün. Valla ne yalan söyleyeyim, herkes 25. Bölüm yüzünden kitabı bırakmışken ben 25. Bölüm için kitaba başladım. Verilen tepkileri de asla anlamıyorum. Koskoca insanlar, karşılıklı rıza dahilinde neden istedikleri gibi yaşamasınlar hayatlarını? Kaldı ki şu vakte kadar rıza dışı pek çok eylemin romantize edildiği pek çok kitap yayınlandı ve hiçbiri de bu kadar eleştirilmedi, hatta bir çoğunu da ayıla bayıla okudu herkes. O kitaplarda sorun yok da sırf geleneksek ilişki anlayışının dışında diye bu kitapta mı sorun? Seancığımın da dediği gibi, "şeytanlarınızla barışın..." Ben kitabı çok sevdim. Yazım dilini de, karakterleri de, kurguyu da beğendim. Yer yer bağlamdan koptuğunu hissettiğim anlar vardı sadece, onun için bir puan kıracağım. Ama onun harici, kitabın en çok beğendiğim yanı, kimsenin kimseyi yargılamaması. Tüm karakterler birbirinin duygu, istek ve düşüncelerine inanılmaz saygı duyuyor. Bir çoğunuz Sean'dan nefret etmiş ama benim en sevdiğim karakter de oydu. Kendisi son derece şeffaf ve özgürleştirici biriydi bence. Kalbim Dom'dan ziyade Sean'dan yana maalesef... Kitabın finali inanılmaz heyecanlı bir yerde bitiyor ve ikinci kitabı da gerrrrcekten çok merak ediyorum ama ana karakterin kalbi Fransız'a kayacağı için okumak da istemiyorum bir yandan. Sevgili yazarlar, zırt pırt aşık olduğu adam değişen kadın karakter yazmayı bıraksanız keşke. Ben ilk başta kimi seviyorsa onu sevmeye devam ediyorum kafamda, yeni yeni adamlari sevemiyorum olmuyor, ihanet ediyormuşum gibi geliyor, yapmayın nolursunuz yaa... 9/10
Selam :)
2025 24. kitabı
Ayyy bu kitap ve serisi benim doğum günü hediyemdi. O yüzden hemen okumak için başladım. Zaten bir doğum günü hediyesi olarak mükemmeldi. Teşekkür ederim canım arkadaşım @evrendebirses. Kitabı okurken fenalık geçirdim. Bir o kadar da sevdim. Ben böyle tarz kitapları okumayı seviyorum. Kitabın dili o kadar akıcıydı ki hemen bitti resmen. Kitaba başlamadan önce biraz araştırma yapmıştım. Genel olarak kitap beğenilmemiş . Neden beğenilmediğini anlamadım. Herkes 25. Bölümden sonra bıraktım, böyle kitap mı olur yazmış. Sadece bir bölüm için kitap bırakılmaz ki diğer bölümleri heyecanlıydı. Tabi ben de kitapta olsa iki kişiyi aynı anda sevmeyi doğru bulmuyorum ama kitap işte gerçek hayat değil sonuçta. Kitabı çok beğendim sadece puan kırdığım yerler bazı gereksiz sahneler oldu onun dışında çok güzeldi. Yazım dili akıcı ve sürükleyiciydi Diğer kitaplar da inşallah tek eşliliğe yönelirsin canım Cecelia...
2024 120. kitabı
Şimdi, şöyle ki, aslında,.... Serideki ilişki kavramının kalabalık nüfuslu olduğunu öğrendikten sonra bu seriyi kesinlikle okunmayacaklar listeme almıştım. Ama karşıma habire seri tamamlanınca herşeyin anlam kazandığını ve şimdiye kadar okuduğu en iyi seri olduğunu belirten inandığım kişilerin yorumları çıkınca, acaba dedim işin arkasında başka bir iş mi var. Kafamda deli sorular???? Kız habire hastayım dediği ve kaldığı yerden devam edebildiğini söylediği net rüyalar gördüğü için kişilik bozukluğu yada şizofrenisi varda biz aslında o hayal alemini mi okuyoruz..... Spoilerlara hiç girmedim, hatta fanartlara bile bakmayın diyorlar ki bu da daha çok işkillenmeme neden oluyor. Kesin bir yerde bir trick var ama ben daha çakamadım olayı. Neyse fazla merak kediyi öldürür derler ya bakalım serinin muhteşemliğinin mantıklı bir sebeple nereye bağlanacağına olan merakım neyle sonuçlanacak. Eğer düşündüğüm gibi bir olay yoksa ve kitap tamamen açık ilişki kavramını beğenenlerin şişirmesi ise, buna kandığım ve bu kadar zamanımı buna harcadığım içinde bana oh olsun, her defasında sazan gibi inanıp atlamamayı birgün öğrenmem lazım. :)) O yüzdendir ki daha ne beğendim ne de beğenmedim, hala analiz edip araştırıyorum. Yani başta da söylediğim gibi şimdi, şöyle ki, aslında,...... :)
Kitap Yorumu
·368 syf.·
2024 11. kitabı
Çıktığı gibi okumak istediğim ama sonrasında konusunu tam olarak anlayamadım ve sosyal medyada çok fazla hakkında Spoiler olduğu için okumaktan vazgeçtiğim bir kitaptı. Grup okuması olunca okumaya karar verdim ve kesinlikle grup okuması olmasaydı okuyacak motivasyonu bulamazmışım. Bu kitap için o kadar çok şey söylendi ki ilk duyduğumda fantastik bir kitap sandım ama alakası bile yokmuş Kitabın başında cecilia 26 yaşında ve geçmişe yaptığı yolculukta beraber başlıyor ve kitap boyunca 19 yaşında babasının yanında bir yıl geçirmek üzere kasabaya yerleşmesini okuyarak başlıyoruz. Kitap için çok fazla şey duydum özellikle RH durumu. O yüzden kitaba karşı çok fazla önyargım vardı. Ama kitabı okuyup devam ettikçe ve özellikle ikinci yarısından itibaren çok farklı bir yola girmeye başladı kitap. Öncelikle bütün karakterlerden nefret ettim kitapta gerçekten sevebileceğim bir karakter bulamadım Tyler dışında. Kızımızın gönlü geniş, resmen herkese yer var modundaydı. bu yüzden karakteri hiç sevmedim. çok güçsüz ve basit geldi. Ama kitabın sonu aşırı vurucudu ve inanılmaz merakta bıraktı. İkinci kitapta neler olacak diye gerçekten merak ediyorum.
Kitap Yorumu
2026 22. kitabı
Okunma: 26 Mart 2026 14:54
Aman aman aman, nerelere geldik! Bu kitabı sevmeyi beklemiyordum. Serinin yorumlarında genel görüş, ilk kitabın kötü olduğu ama sonrasında serinin feci açıldığı yönündeydi. Hiç benlik olmayan bir olayı işlediği için seriyi okumayı düşünmesem de yorumların gazıyla bir şans vermek istedim. Bu kitabı geçilmesi gereken bir eşik olarak gördüğüm için de beklentimi oldukça düşük tuttum. Bu sayede de korktuğum kadar kötü gelmedi kitap sanırım. Özellikle finali tüm hislerimi olumlu hâle getirdi. Cecelia'nın hiç tanımadığı adamlarla hızlıca samimi olması, Sean'ın boş beleş felsefik konuşmaları ve Dominic'in gizemli olacağım diye kasıntı kasıntı dolaşması derken ilk yarıyı okumak tam bir sabır sınavı gibiydi. Öyle ki meşhur 25. bölüme geldiğimde sinirim çoktan tepemdeydi. O bölüm de üzerine tüy dikti. Herkesin fantezisi olabilir ve rıza dahilindeyse kimseyi bağlamaz elbette ama günün sonunda bu ilişkinin aşka dönmesi kabul edebileceğim bir durum olmadığı için yaşananlardan hoşnut olmadım. Yine de kitabı okumak zulüm gibi gelmedi çünkü çok akıcıydı. Olaylar nereye varacak, ne olacak da fikrim değişecek diye o kadar merak ettim ki su gibi içtim buraları. Ve finali okuyunca cevabımı aldım. İbre öyle bir tersine döndü ki keyiften dört köşeyim şu an. Ve evet, umduğum gibi ilerlerse muhtemelen bu seriyi severim. Olabilir mi böyle bir şey? Lütfen olsun çünkü.

Kate StewartYazar · 7 kitap
USA Today bestselling author and Texas native, Kate Stewart, lives in North Carolina with her husband, Nick, and her naughty beagle, Sadie. She pens messy, sexy, angst-filled contemporary romance, as well as romantic comedy and erotic suspense. Kate's title Drive was named one of the best romances of 2017 by The New York Daily News and Huffington Post. Drive was also a finalist in the Goodread's Choice awards for best contemporary romance for 2017. Her works have also been featured in USA TODAY and BuzzFeed and have been translated into five languages.