Falling for Fables #1

İngilizce
Ciltli

#belitokuyor
2026 3. kitabı
Merhaba, Büyülü Ateş beklentisiz okuduğum bir kitaptı. Sanırım bunun etkisiyle ben beğendim. Çünkü kitap size öyle aman aman bir şey sunmuyor ama keyif de aldırıyor. Tam bir uzun, yorucu bir günün gecesinde okunacak bir kitap. Yormayacak, tatmin edecek.
Forged by MagicJenna Wolfhart · Independently Published · 202354 okunma
BÜYÜLÜ ATEŞ
2026 6. kitabı
Okunma: 21 Ocak 2026 16:19
Herkese merhaba, Yeni bir kitap , yeni bir seri ile karşınızdayım. Konusu beğenerek ve biraz araştırmalar yaparak aldığım kitabımı bitirdim ve beğendim.. gerçekten mutluyum yaa hele şükür bir kitabı
Macera
2026 15. kitabı
Kitabın başlarında iç seslerimden aşırı önyargılı olanı “aman be herzamanki kitaplardan biri yine, bırak bırak okuma hiç” dedi durdu ama kendisini yok sayıp okumaya devam ettim ve ilerleyen sayfalarda da hikayeye kanım pek ısındı.:)) Okuması kolay, akıcı, keyifli, yer yer tatlı ve komik sayılabilecek bir kitaptı kendileri. Kendi fantastik dünyasının ilk kitabı olduğu için bazı şeyleri oturtmak biraz zaman aldı ama serinin devamında herşeyin çok daha keyifli ve çok daha güzel olacağına eminim. Karakterleri sevdim, dünyasını sevdim, ee ejderhaları sevmemek ne haddime :)) hatta onları daha fazla bile okumak isterdim. Smut sahne fazlalılığı ve detaylılığı yine vardı ama artık olmayan kitap mı var.:(( Dolayısıyla sanırsam, galiba, kesin, büyük ihtimal kitabı sevdim, beğendim. Aşkından ölüp bitmedim ama ufaktan ufaktan platonik olarak sevdim. Farklı bir kitap olsun, içinde azıcık fantastik, azıcık aşk, azıcık düşmandan aşka geçiş, dört tane de ejderha olsun istiyorsanız buyurunuz efenim. Afiyet olsun….. :)
Kitap Yorumu
2026 7. kitabı
Okunma: 21 Şubat 2026 01:58
Gerçekten çok sevdim. Özellikle ana kadın karakterimiz Daella ile ilk andan beri çok büyük bir bağ kurdum ve bu hikayeyi, her duyguyu Daella ile birlikte hissederek okumamı sağladı. Çok büyük olaylar içermeyen ancak yine de sakin kalamayan cozy bir romantasydi. Ork kadın karakterimiz elf erkek karakterimiz ve hikayeye dahil olan ejderhalarımız ile kesinlikle yaşamak istediğim bir yerde geçmesiyle cidden okurken çok keyif aldığım bir kitap oldu.
2026 17. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2026 15:11
Selam Mis gibi fantastik bir kitap getirdim size.. Beklediğimden çok daha güzeldi.
2026 26. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2026 13:14
Daella bir ork,içindeki kontrol edilemez ateş büyüsüyle yüzleşmesine uzanan yolculuğu gerçekten etkileyici. En sevdiğim şey, onun sadece güçlü değil aynı zamanda kırılgan olmasıydı… Gücünü kabul etmeye çalışırken yaşadığı iç çatışmalar çok gerçek. Ve tabii ki o gizemli erkek karakter… Aralarındaki çekim, gerilim ve yavaş yavaş gelişen bağ hikâyeye ayrı bir derinlik katıyor. Tam anlamıyla “tehlikeli çekim” diyebilirim. Yarı ork ve fey bir erkek karakterin müthiş romantik ve büyü dolu hikayesi.
2026 10. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2026 22:48
Son zamanlarda okuduğum çevirisi beni en çok rahatsız eden kitaplardan birisi oldu...normalde çeviri beni aşırı rahatsız etmez ama kitabın dili zaten oldukça basitti -bence- üzerine de sanki çeviriden çevirmiş gibi bi durumla karşılaşınca kitabı okumak zorladı beni. Çeviriyi bi kenara bırakırsak çerezlik, fantastik okumaya yeni başlayanlara daha uygun olacak bir kitap olduğunu düşünüyorum. Olaylar ara sıra oldu bittiye geldi gibi oldu ama kısa bir kitap olduğu için çokta göze batmadı. İlk başlarda karakterlerle bi bağ kuramadım gibi oldu ama sonlara doğru daha severek okuduğumu söyleyebilirim. Belki olaylar biraz daha uzatılsa ya da iki kitaba falan yayılsa bence potansiyeli oldukça yüksek bi kurgusu vardı. Çok yermiş gibi oldum kitabı ama okurken sızı sıkmayan ve kafa yormayan bi fantastik okumak isterseniz güzel bi alternatif :))
Fantastik
2026 17. kitabı
Öyle tatlı öyle güzel bir kitaptı ki asla böyle bir beklentim yoktu Kapağı, inceliği, konusu falan bana daha genç ve basit bir kurgu vibe verdi ama bayıldım Gerçi masalsı bir yanı vardı ya da benim
2026 36. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2026 00:00
Büyülü Ateş ~ Jenna Wolfhart . Beklediğimden daha çok sevdiğim ve bolca duyguyu hissettiğim o kitapla geldim! Huysuz bir Elf ve yarı ork olan kadınla beraberiz. Yarı ork olan Daella özgür gibi
Büyülü Ateş Kitap Yorumu
2026 27. kitabı
Seninle dünyanın sonuna kadar dans ederim. #alıntı

Jenna WolfhartYazar · 1 kitap
Jenna Wolfhart spends her days dreaming up stories about swoony fae kings and rugged blacksmiths. When she's not writing, she loves to do CrossFit competitions, rewatch Game of Thrones, collect Taylor Swift vinyls, and drink far too much coffee. Jenna has always had a passion for writing, books, and publishing. Previously, she worked for an academic publisher in New York and then completed her PhD in Librarianship, focusing on young adult fiction. Jenna now lives in England with her husband and her two dogs.