First Shield

Riot Games
E-kitap

2025 36. kitabı
Okunma: 25 Ekim 2025 02:50
Lolü oynamayı bırakalı çok olsa da evreni ve hikayeyi her zaman takip ediyorum. Bu kitapta Garen'in ekibi First Shield ile birlikte yaptıkları yolculuğu işliyoruz. Demacia'nın mentalitesi, savaşlar, bolca aksiyon ve gizemler. Oyunlarda çok yer bulamayan ama evrende kendilerine yer bulmuş karakterleri görmek keyifliydi. Evrendeki diğer kitaplar: ( Afet) incelemesi: #219898551 ( Ambessa: Kurt'un Seçilmişi) incelemesi: #306255058
GarenAnthony Reynolds · Riot Games · 20202 okunma

Anthony ReynoldsYazar · 1 kitap
Anthony, Sidney, Avustralya'da üniversiteyi bitirdikten sonra İngiltere'ye taşındı ve burada Games Workshop'a katıldı. Yönetime geçmeden önce birkaç yıl goblinler ve Uzay Denizcileri hakkında yazarak Tasarım Stüdyolarında Oyun Geliştiricisi olarak çalıştı. Birkaç yıl sonra GW'den ayrıldı ve Avustralya'ya döndü ve bir süreliğine serbest moda girerek Black Library Publishing, Mantic Games, THQ, Bandai-Namco, Behavior Interactive ve River Horse Games gibi şirketler için yazdı. 2014'te California'ya taşındı ve Riot Games'e Kıdemli Yazar olarak katıldı. Riot'un Worldbuilding ekibini yönetmeye geçmeden önce Champs ekibinde başladı. Şu anda, RnD'nin bir parçası olarak hush-hush yeni bir oyun da dahil olmak üzere bir dizi projede Baş Yazar olarak çalışıyor. Genç yaşta oyunlara ve fantastik edebiyata merak salan Anthony Reynolds, yirmi yıllık kariyeri boyunca birçok farklı alanda eserler vermiştir. 2014'te Riot Games'e katılan Reynolds şu anda Riot'in Worldbuilding ekibinin başındaki yazarlık görevini devam ettiriyor. League of Legends evreninde geçen birçok öykü kaleme alan yazar, daha sonra Garen: First Shield isimli bir novella ile League of Legends evreninde geçen ilk roman olan Afet'i yazdı. Şimdi memleketi Sidney'de, sevgili eşi, iki çocuğu ve dünyayı dolaşan kedileriyle sahile yakın bir yerde yaşıyor.