Kitap elimde baya süründü.. begendim mi begenmedim mi onu bile bilmiyorum.
3 hikayeden olusuyor. Hikayelern ortak ozelligi ruh esleri ve yasaklar. Sanirim 2.si de gelcekmis okur muyum mechul :)
Gece DünyasıL. J. Smith · Artemis Yayıncılık · 201198 okunma
Diğer fantastik hikayelerin toplandığı kitaplara göre daha iyiydi. Konu bütünlüğünü beğendim. 3 hikaye mevcut ben 'Gizli Vampir' hikayesine çok ısınamadım. Konu tanıdık bilindik geldi. Ama Karanlığın Kızları ve Büyülü Aşk güzeldi.Diğer fantastik hikaye kitaplarına göre (Ebedi Öpücük, Cehennemde Balo Geceleri) daha okunabilir.
Gece DünyasıL. J. Smith · Artemis Yayıncılık · 201198 okunma
3 çakışık hikayeyi birleştirmiş ve ilk defa vampirlerin neden kanla beslendiklerine mantıklı bir açıklama getirmiş yazar.ve tabi ki Evanescence - Bring Me To Life dinleyerek okudum.
Gece DünyasıL. J. Smith · Artemis Yayıncılık · 201198 okunma
1991 yılında Vampir Günlükleri serisini tamamlayan yazar, türevlerinden önce yaratmış olduğu ve Stephenie Meyer, Charlaine Harris, Richelle Mead gibi ölümsüz temaları ile harikalar yaratan yazarların öncüsü olarak kabul edilmektedir.
Türk okurları da tamamen ele geçiren L. J. Smith'in yaklaşık 20 dile çevrilen milyon kopya satan Fransız ve Alman çok satan listesine demir atmış bulunan ve Digiturk 8.Kanal Fovlife'in 2 hit dizisinden biri olan Vampir Günlükleri kitabı bir fenomen olmuştur.
8 Mart 2025'te Kaliforniya, Walnut Creek'te 67 yaşında hayatını kaybetti.