Gıcıklar

Ciltli
Sıralamalar

2018 12. kitabı
Okunma: 14 Haziran 2018 16:51
Çok yorucu olmayan, eğlenceli, arkadaşlarımla çerezlik kitap dediğimiz tanıma uyan bir kitaptı. İlla okunmalı, bunu kesin oku diyemediğimiz ama boş vaktinde okuyup vakit geçirebileceğin, anlatımı/olayları yorucu olmayan, sevimli kitaplara çerezlik kitap diyoruz. (Bizden başka diyen var mı bilmiyorum.)
2017 8. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2017 00:00
Kitabevinde ismi sebebiyle elime alıp karıştırdığımda konusunu ketifli bulmam sebebiyle edinip okumaya başladım. İki genç ergenin başından geçen öykü bu iki arkadaşın tabirleiyle anlatılınca ortaya baya eğlenceli bir iktap çıkmış. Kafanızın yorgun olduğu zamanlar için ideal bir kitap.
2020 45. kitabı
Kitabı yeni bitirdim. Eğlenceli, kafa yormayan çerezlil bir kitaptı. Bir oturuşta bitebilecek bir kitap. Okurken sizde gıcık kapıyorsunuz bazı şeylere. Ben öyle oldum şahsen. İyi anlamda ama. Mutlaka okunmalı diyebileceğim bir kitap değil ama uygun fiyata denk gelirse alabilirsiniz.
2021 10. kitabı
Okunma: 11 Mayıs 2021 00:46
İki arkadaş caz kampına katılır, daha sonra onlara kampta tanıştıkları biri daha katılır ve işte Gıcıklar grubu hazırdır. Üç kahramanımız telefonlarını kampta bırakacak, kamptan kaçacak güneye doğru yol alacaklardır. Hedefleri vardıkları her bölgede konserler vermektir. Bir yandan da polise ve ailelerine yakalanmamak için çok dikkatli olmak zorundadırlar. Bu kitaptan harika bir sinema filmi olur. Öyle popüler kültür filmleri gibi değil, Sing Street, Begin Again gibi gerçek bir sinema filmi olur. Kitaptan sonuna kadar faydalanabilmek için telefonumu yanımdan ayırmadım ve kitaptaki şarkılar eşliğinde okudum. Sonuçta harika bir okuma ve müzik keyfi tatmış oldum. Okumayı düşünüyorsanız size de aynısını yapmanızı öneririm. Özellikle son zamanlarda çok fazla yorucu okumalar yaptıysanız yaz aylarına girmeye hazırlandığımız şu dönemde bu kitap okumanız için birebirdir.

Jesse AndrewsYazar · 2 kitap
Pittsburgh'da doğmuş ve büyümüştür. Schenley High School ve Harvard Universitesini bitirmiştir ve Boston'da yaşamaktadır. Ben, Earl ve Ölen Kız adlı romanıyla 2012 Cybill Ödülü'nü almıştır. Kitaptan çekilen aynı adlı film 2015 Sundance Film Festivalinde Amerkan-Drama dalında hem Seyirci Özel Ödülü'nü hem de Büyük Jüri Ödülü'nü kazanmıştır.