Mart 2015
İnkılap Kitabevi

2018 61. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2018 09:46
eğer üst üste ağır ve yorucu kitaplar okumuşsanız araya golliği katıp eğlenceli ve dinlendirici bir zaman geçirebilirsiniz. :) su gibi akıp geçen bir kitap. tavsiye ederim :)
GollikHayko Bağdat · İnkılap Kitabevi · 2015110 okunma
Gollik
2026 23. kitabı
Hayko Bağdat'ın okuduğum bu kitabı o kadar güzeldi ki mutsuz bir insanı, mutlu bir insana çevirebiliyor. Sohbet havasında bir kitap olduğu zevkle okudum. Keşke tüm kitaplar bu minvalde olabilse. Kitap, Hayko'nun kişisel anılarından oluşmaktadır. Hikayeleri bizi bazen güldürüyor bazen de duygulandırıyor. Hayko hep yazsın.
1000k
GollikHayko Bağdat · İnkılap Kitabevi · 2015110 okunma

Hayko BağdatYazar · 4 kitap
1976 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Esayan, orta ve lise eğitimini Mıhitaryan Ermeni okullarında tamamladı. İstanbul Edebiyat Fakültesi Tarih bölümüne devam etti. Babasının vefatı sebebiyle eğitimini tamamlayamadı. 2002 yılında Yaşam Radyo’da azınlık sorunlarını gündeme taşıyan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleşen “Sözde Kalanlar” adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. 2003 yılında Marmara Gazetesi’nin Türkçe bölümünde haftalık köşe yazmaya başladı. 2007 yılında Hrant Dink’in ardından kurulan ve bu cinayete adalet arayışını sürdüren “Hrant’ın Arkadaşları” ekibinin kurucularındandır. Çeşitli gazete ve dergilere makaleler yazan Bağdat, 2012 yılında İMC Tv’de Roni Margulies ile beraber “Azı Karar Çoğu Zarar” programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. Bağdat, halen Taraf Gazetesi’nde köşe yazısı yazmaya devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.