Kıymetli zümrem, değerli insan Tuncay Yıldızhan hocamın yüreklere işleyen, kendi kaleminden çıkan enfes şiirleri... Her bir cümlesinde adeta kendi hayatınızdan izler bulacağınız nahiflik kokan bir eser... Duygu yoğunluğu içeren bir kitap olması, eseri okuyan dostlarımın beğenisini kazanan bir diğer nokta olacaktır. Biraz da romantik bir kişiliğiniz varsa, geç bile kaldınız!.. İlk incelememi bu şiir kitabıyla yapmak istedim, çünkü bendeki yeri oldukça ayrıdır. Kalemine ve bilgisine sonsuz güvendiğim dostuma bu değerli eseri okumamı sağladığı ve beni bu ummânla buluşturduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Ve biraz da kitabın içeriğinden bahsetmek istiyorum:)
"Muamma" şiiri ile başlayan kitabımız, üslûbu ile sizi kendine çekiyor diyebilirim:
İyi miyim
Bilmiyorum
Halimin cahiliyim
İçim içimi yiyor
Bu açlığa içerliyorum...
İmge yoğunluğu yüksek bir şiir kitabı arıyor iseniz doğru yerdesiniz diyebilirim. Bütün şiirleri saymayacağım tabii ki, ama kitapta yer alan ve kitabın ismine adını bahşeden, beni büyüleyen, zevkle okutan ve en etkilendiğim şiiri söylemem gerekirse, bu şiir hiç kuşkusuz "Günaydınım" şiiridir:
Günaydınım
Döndükçe hasretlere pusulam
Vardığımsın
Gölgende uslanır yangınlarım
Kalmalısın.
Çok güzel bir şiir kitabıdır. Doğaçlama yapılmış, akıcı, anlamlı eserleri olan bu yazarımı kutluyorum. Umarım okuyanlar, takip edenler olur. Tebrik ediyorum....
Merhaba, 1 milyon kitap uygulamasında gelen başka bir kitap ile geldim. Bu kitap, sabah ile ilgili görseller içeriyor. İçerisinde de çok kısa bilgiler yer alıyor. Bizim çok eğlenerek okuduğumuz bir kitap.