Çevirmen:
Özlem Mete

Bende hiçbir korku tiksinme veya herhangi bir şey uyandırmayan junji ito mangasıdır yine de çizimleri güzel orası ayrııı bide tadashi gerçekten ideal erkek
Manga
GyoJunji İto · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2019537 okunma
2019 132. kitabı
Mangalar konusunda en ufak bir iddiam yok, bu işin ustası her daim Volkan:) Junji İTO’nun üç ciltlik “Uzumaki” serisini de onun tavsiyesiyle okumuştum. Bu eseri de, hediyesi olarak. Tüm tecrübesizliğime rağmen farklı türlerde mangalar okumaya çalışıyorum. Gerilim fantastik türü bana biraz daha hitap ediyor, ben öyle yazılmış çizilmiş şeylerle, ürken, korkan biri hiç olmadım. Lakin hem okuduğum ilk seride, hem de bu defa İto’nun bana yaşattığı “dehşet”. Bunun da kaynağını çözemiyorum. Belki canlıları uğrattığı metamorfoz, basit dilin çizimleri daha da keskinleştirmesi, ya da konunun çok alakasız, beklenmedik bi yerden gelmesi olabilir. En kötüsü de durup “olabilir mi” sorusunu kendime yöneltmem. Manga severler için tavsiye listeme aldım, sanırım benim İTO ile bir raundum daha var:) Saygılarımla..
2019 108. kitabı
Okumasanız da olur diyebileceğim bir manga. Beklenenin çok altında kaldı diyebilirim Açıkcası okurken zevk alamadım diyaloglar ve konu tamamen saçma, sonununda pek farkı yok.
!spoiler alert¡
·400 syf.·
2025 5. kitabı
Resmi verilere göre insanoğlunca deniz; %3-5 oranında keşfedilmiştir. Günümüz teknolojisi kapsamında hala ft basıncına dayanaklı araştırma cihazları yapılamadığından uzun bir süre boyunca
GyoJunji İto · VIZ Media LLC · 2015537 okunma
2024 57. kitabı
Genç çift, Tadaşi ve Kaori, tatil yapmak için gittikleri Okinava’da tuhaf yaratıkların varlığını keşfederler. Bunlar, sahilde koşuşan, sonradan ayakları çıkmış balıklardır. Çok geçmeden balık sürüsü kitleler halinde karaya üşüşmeye başlar. Sonrasında tüyler ürpertici bir köpek balığı plajdaki insanlara saldırır! Oradan kaçarak evlerine dönen ikiliyi takip edercesine, yürüyen balıklar Tokyo’da da belirir! Fakat bu tuhaf balıklarda, büyük bir sır saklıdır.. Yazarın Uzumaki serisini okumuş ve beğenmiştim. Seriyi beğendiğim hem de kısa bir manga okumak istediğimden Gyo: Kıpırdanan Dehşet’i okudum. Yazarın kalemini seviyorum. Hikayeleri güzel oluyor. Bu mangasını da sevdim. Genel beklentimi karşıladı. Daha korku gerilim türü bir mangaydı. Çizimleri ve hikayesi güzeldi. Ancak sonu beni pek tatmin etmedi. Çok havada bir sondu.
2023 3. kitabı
Junji Ito'nun "iğrenç" bir kitabı. Bu iğrençlikten kastım, ayakları olan ve yürüyebilen balıkların istilası. Gerçekten iğrenç bir şey. Junji Ito farkını ve yaratıcılığını ortaya koymuş.
Manga
2019 37. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2019 22:08
#okudumbitti #çizgiroman #junjiito #kıpırdanandehşet #398sayfa Merhabalar Evet yine bir çizgi roman ve yine yeğen baskısı Daha önce birkaç çizgi romanıda aynı baskıyla okumuştum ama bu kez okuduğum çizgi roman değişik etkiler bıraktı bende. Konu yada anlattığı şey değildi etkileyen. 398 sayfalık bir kitap olunca verilen emek canlandı gözümde. Kitabın yazarı Junji İto hem yazar hem çizer olarak kitabın çizimlerini de kendisi yapmış. Cidden dehşet bir emek var. Görsellerle okumak ayrı bir zevkti. Bu okuduğum kitap japon çizgi romanı. Eee bunu neden yazıyorsun ki onu diğer çizgi romanlardan ayıran ne diyebilirsiniz. Evet bir farkı var. Japon çizgi romanlarında alışık olduğumuz okuma şeklinden mecburen uzaklaşıyoruz çünki bunlar tersten basılan ve en arka sayfadan başlayarak sayfaları ters çevirerek okunan kitaplar. Bunu bende yeni öğrendim. Zaten ilk sayfada uyarı yazısı var. İlginç ama zorlanmadım ben. Neyse okuyalım okutalım. Sevgiyle ve kitapla kalın
2022 139. kitabı
2 yıldır alıp almama konusunda kararsızlık yaşadığım, nedense konusunun pek benlik olmadığını düşünüp her defasında almaktan vazgeçtiğim bir mangaydı. İki hafta önce Gerekli Şeyler mağazasında bir
2021 24. kitabı
Okunma: 06 Ağustos 2021 22:32
Junji İTO nun her kitabına aşık olan bir şahıs ın notu: Ne kadar hos bir rahatsız edicilik? Kitap kalın olmasına rağmen şıp bitiverdi elime aldığımda. İçindeki çizimler yine büyüleyiciydi. Diğer kitapların bir ikisi olduğu halde bunun yoktu. Kendimi çok yakın buluyorum bu yazara. İçsel olarak bir yakınlık seziyorum. Hayal gücündekileri ifade ediş şekli kendini bana çekiyor .
Gyo: Kıpırdanan DehşetJunji İto · Gerekli Şeyler · 2019537 okunma
balıklar yürüyerek geliyor, tünel benim de girmemi bekliyor..
2023 19. kitabı
Okunma: 09 Ağustos 2023 21:16
Bu japonların kafaları nasıl böyle çalışıyor anlamıyorum. Ne zaman bir mangaya animeye başlasam diyorum ki ya bu adam bunu nasıl akıl etmiş de yazmış.. Bu da öyle mangalardan biri. Ayaklı balıklar japonyayı istila ediyor. Enfeksiyon yayarak insanlığın sonunu getiriyor. Tüm iğrençliklerin yanında akıl almaz şeyler oluyor. Tabii her seferinde olduğu gibi bunda da arkasından insanlar çıkıyor. Çizimler efsane şekilde iğrenç. Sayfaları çevirdikçe tüylerim diken diken oldu ve her seferinde junji ito'nun hayal gücüne hayran kaldım. Tam bir mide bulandırıcı gerilim mangasıydı. Özgünlük desen var, yaratıcılık desen var. Serisi olsaydı keşke damağımda kaldı tadı. Sadece, kız karakter o kadar itici ve pick meydi ki ben çocuğun yerinde olsam ona bu kadar dayanamazdım jsmdhwjdjw Ana hikayeden bağımsız bir de iki mini hikaye var mangada -ki sonuncu hikaye keşke ana hikaye kadar uzun olsaydı dedirtti. İlk hikayeden daha korkutucu, o sıkışmışlık hissini aşırı iyi veren bir hikayeydi. Kırılan bir fay hattında insan şeklinde metrelerce uzunlukta delikle buluyorlar. Bir kız da tvde kendine benzeyen bir delik görüp dağa, fay hattının yanına geliyor. Gerisini siz düşünün :D Bu hikayelerin tam bir sonu, detaylı açıklaması yok ama olması da gerekmiyor fikrimce. O gerilimi ve tiksintiyi gayet iyi yaşattı bana. Yine söylüyorum, japonlar bu işi yapıyor babacım. Junji ito'dan daha çok eser okumaya gidiyorum ben. Hoşça kalın, kitaplarla kalın.

Junji İtoYazar · 34 kitap
Junji Ito (31 Temmuz 1963 doğumlu), Japon korku manga sanatçısı. En dikkat çekici eserlerinden bazıları, ölümsüz hayranlarını kızgınlıklarına sürükleyen ölümsüz bir kızın hikayesini anlatan bir dizi Tomie, spiral takıntılı bir kasaba hakkındaki üç ciltli serisi olan Uzumaki ve balıkların kontrol edildiği iki ciltlik bir hikaye olan Gyo'yu ve Manga Koleksiyonunu içermektedir.