Hadis Elkitabı

Zafer Yayınları
Türler:

Puan vermedi·288 syf.·
2021 41. kitabı
Kitap Peygamber efendimizden nakledilen hadisleri içeriyor. İçinde hadislerin şerhi yoktur. Kitabı da bugün düzenlenen Hadis Okuma Kampında bitirdim. Çok güzel bir kitap. Hani klasik bir cümle vardır baş ucu kitabı, kütüphanede bulunması gerekir vs. Ama gerçekten böyle bir kitap. Hadisler konularına göre tasnif edilmiş. Bir konu hakkında hadis bulmak istiyorsanız hemen bulma imkanınız var. Bol Okumalar!
Hadis ElkitabıÖmer Sevinçgül · Zafer Yayınları · 200457 okunma
2019 210. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2019 09:43
Yazar Ömer Sevinçgül'ün sahih hadisler arasından derleyerek hazırladığı ve yazarın deyimiyle " ömür günlerini en güzel biçimde geçirmek isteyenler için bir ( hayat rehberi ) olan bir eser. Hadisler ravileriyle ( rivayet eden ) birlikte zikredilmiş ( belirtilmiş ) olup,iki yüzü aşkın konu ise elli üst başlıkta toplanmış.Ayrıca kitabın son bölümünde ise sözlük mevcut.. Gerçekten " Hadis Elkitabı " olan bu kitabı tavsiye eder, iyi okumalar dilerim.
Hadis ElkitabıÖmer Sevinçgül · Zafer Yayınları · 200457 okunma
Gençler İçin Hadis El Kitabı
2025 1. kitabı
Yazarın kitabı ele alış şeklini beğendim, istediğiniz konuyla ilgili hadise kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. Bir tek gençlere değil Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin söylediklerini ve yaptıklarını elinden geldiğince bir kitapta birleştirilmiş, doğru bir şekilde yaşamanın nasıl olduğuyla alakalı bizi çok güzel bilgilendiren hazine niteliğinde bir kitap olmuş. Her evin kitaplığında bulunması gereken bu nadide eseri yazdığı için Ömer Sevinçgül ' den Allah razı olsun diyorum. Bu eserini ve yazımını çok beğendiğim için farklı bir kitabı olan "Bir Gizli Hazine İdim" i okuyacağım. Gençler İçin Hadis El Kitabı Ömer Sevinçgül
Gençler İçin Hadis El KitabıÖmer Sevinçgül · Carpe Diem Kitap · 201357 okunma

Ömer SevinçgülYazar · 79 kitap
Yazar olmaya on beş yaşında karar verdi. Lise ve üniversite yıllarında yazmaya devam etti. Evvela özel bir kurumda editör. Sonra kamuda yüksek mühendis. Dokuz senenin ardından istifa ve yeni bir aşama. Kültür, sanat, yayın temalı kurumlar kurdu ve yönetti. Modern Kültür Merkezi, Adı Yok Dergisi, Radyo Aktif, Taksim Bürosu. Bu süreçlerin hepsinde yetenekli gençlerle bir aradaydı. Medyada sanat ve felsefe sohbetleri. Yurt içinde ve dışında seminerler. Ulusal ve uluslararası gençlik projelerinde danışmanlık. En sonunda özgün ve öncü bir girişim: Carpe Diem. İmza günleri, okul etkinlikleri, seminerler birbirini izledi. Yapıp ettiklerinin özünde daima ‘yazarlık tutkusu’ vardı. Novella türünde yirmi sekiz kitap yazdı. Eserleri beş dile çevrilip yayınlandı. 'Kalbiyle yazan kalbe yazar' diyor ve ‘taze ruhlara’ yazıyor.