Steal or Kiss Serisi - 1

9 Eylül 2025
Martı Yayınları
Ciltli
Sıralamalar

Böyle kitapları ne manayla popülerleştiriyorsunuz?
2026 1. kitabı
Merhabaaa! Uzun süredir kendimi göstermedim. Ama sizlere dark roman ile geldim. Şunu söylemek ile başlayayım; benim bayılıp öleceğim bir kitap değil. Kitaptaki karakterler çok iyi yazılmış da
2025 139. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2025 11:34
Kainat Kızılkaya, ruhu ve düşünceleri hasta bir babanın tüm zorbalıklarına yıllarca tahammül etmiştir. Lakin babası kendi elleriyle bir düşman yarattığının farkına varamamıştır. Kainat güçlü bir
2025 146. kitabı
Okunma: 23 Ekim 2025 11:53
HARİS Selam Iste böyle kitapları seviyorum. Bana kendini heyecanla okutan, aksiyonu bitmeyen, zeki ve kıvrak zekalı karakterleri, av iken avcı durumuna düşen, tutkusu, aşkı hissettiren tam bir köşe
Haris inceleme
2025 1. kitabı
Okunma: 07 Aralık 2025 13:13
Okuduğum en iyi dark romance kitaplardan biri… Yazım dili, kurgusu, karakterleri her yönüyle mükemmeldi. Tasarımları zaten beni fazlasıyla cezbetti. Yaman’ın her dediği yeri çizdiğimi veya post-itlediğimi fark ettim. Sa Kitabın bitmesini istemediğim için son 10-15 sayfayı okumamaya çalışıyorum. İkinci kitabın bir an önce çıkması gerekiyor; konu öyle derin ve sürükleyici ki! Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen beni tamamen içine çekti. Dark romance seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim! Sanem ÖzelSanem Özel HarisHaris
2025 54. kitabı
Okunma: 15 Kasım 2025 20:01
Cokkkkkkk güzeldi ama kâinat kötü kararlar verdi. Cok akillica davrandigini düşünmüyorum.Ters köşeler varrr. Kitap siralamamda ilk 5 e girdiiii tavsiye ederim ama herkesin çok da sevecegini düşünmüyorum çok fazla kaos yok
2025 137. kitabı
Ne bekliyordum kitaptan bilmiyorum ama bu kadar alevli olmasını beklemiyordum Beni epey şaşırtan bir kitap oldu. Baya sakıncalı sahneler mevcut, kesinlikle 20 yaş altına hitap etmiyor. Benim için
2026 13. kitabı
Okuduğum en iyi dark romance kitaplardan biri oldı benim için, yazara ilk defa rastladım ve ilk kitabı olduğunu tahmin ediyorum bu yüzden bana göre yazım dili, kurgusu, karakterleri ve akışı her yönüyle mükemmeldi kitap kendini okutturuyor ama bazı yerlerdeki küfürler bana fazla geldi tamam küfür ediyoruz ama bu karakterler 7/24 küfürsüz konuşamıyormu abi... Kainat hakkında ne kadar manipülatif zeki deselerde bence değildi, zorba ve yanlış kararlar veren biriydi ve ben kitapta çokça kez kainat ile kavga ettim resmen. Kitabın bazı yerleri sırf edit yapılsın diye yazılmış gibiydi ama kendini iyi okutturdu, beğendim.
2025 200. kitabı
Haris ~ Sanem Özel . Beklentimin çok daha ötesinde bir kitap okudum ve karakterler inanılmazdı. Çok acil devamına ihtiyacım var! Kitabı okurken keşfette karşıma kitapla ilgili bir video çıkmıştı ve
2025 55. kitabı
#kitapyorumu Haris – Sanem Özel
Haris Yorum
2025 6. kitabı
Okunma: 23 Ekim 2025 17:18
“Bazı kitaplar yazarın kalemiyle kalbini kazanır ama hikâyesiyle kaybeder.” Herkese Selam

Sanem ÖzelYazar · 0 kitap
Yazmak, çizmek ve tasarım yapmak çocukluğundan beri en büyük tutkuları arasında. Yaptığı her şey hobiden ibaret olduğu için onu tanıdığınızda fazla profesyonel bulamayabilirsiniz.