Hellsing #1

Orijinal Adı:
ヘルシング 1

2020 10. kitabı
Okunma: 03 Şubat 2020 08:15
Güçlü ana karakterleri severim. Hızlı okunan kitapları da severim. Komikti. Polis kızın tüm kitap boyunca ‘Ay garip hissediyorum, çok korktum.’ tavırlarından gına geldi. Öyle
2025 12. kitabı
din savaşları minimalinde vampirler ve benzeri varlıklar savaşıyor, o dönemde çıkmış mangaların çoğu benzer trigun da çok benziyo buna. integra gibi havalı oturaklı kadın karakterler yazıp çizebiliyorken seksüalize edilen bir asker kız görmek beni sinirlendirdi, üstüne bir de vampire dönüşmek için bakire olma şartının varlığı beni çığrımdan çıkardı. başlangıcı aşşşşşırı aptalcaydı ve kızın olduğu her sayfada sürekli iki portakalı görmek beni rahatsız etti. düzgün bi karakter yazacaksanız asker birine komik bir saç stili yapmaz, mini etek giydirmez ve incecik beline rağmen karpuz gibi göğüsler vermezsiniz. kimin neyin fantezisi abi bu?
“köşede dursun” yazıları.
2024 29. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2024 20:41
*kendime düşüncelerli inceleme yazısı* Bugün bu manga bana mazide kısa bir tur yaptırdı... Lisede Alucard fanı olarak yaşadığım dönemi anımsadım. “hey gidi günler” ve “animesinin çizimleri çok daha iyi bence” eşliğinde bir okuma süreci oldu. Diğer ciltleri de okuyunca bir doz da animesinden (AŞK İLE BİR DAHA) alırız diye düşünüyorum. İlgilisine iyi okumalar :)
2016 22. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2016 00:00
Sonsuzluk ve ölümsüzlük üzerine fantastik ve hayal gücü sınırlarını ve insan arzularını açık bir şekilde ortaya koyan bir sanat eseri...
2015 25. kitabı
Gelmiş geçmiş en iyi mangalardan biridir. Anime olarak en iyisidir .
2016 74. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2016 00:00
5/5 Stars (%90/100) The first manga I have ever read. It is also one of the reasons that made me interested in manga and anime. Since I am still interested in Dracula myths, Hellsing was great for me. Alucard is a vampire, vampire hunter who works for Hellsing family. The story revolves around Alucard and his new apprentice Seras Victoria. Manga is really good but I also prefer Hellsing Ultimate over the original Hellsing anime.