Empire of Royals #1

İngilizce

His Tesoro
2025 36. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2025 17:38
Herkese Merhaba, Konusu hoşuma gittiği için başlamak istediğim bir mafya kitabıydı, okuduk ve hüsran.... beğenmedim. Ne karaktereleri beğendim nede ilerleyen mafya olaylarını, zaten ne bir müdetten sonra aşırı mallaştı. İşte mafya kızı olan kızımız başka bir mafya lideri ile evlendirilir, işte güçleri birleştirme olayı fılan... başrol adam kızın sakat olduğunu evlenecekleri gün öğrenir ama kızın güzelliği ise avallarda... işte evlenirler sonra beraber yaşamayı başlayınca birbilerinden etkılemeyen başlarlar. Adam kızın hastalığını iyleşmesi için tedavi ettirir böylece aşık oluyorlar fılan... ama o kadar basit ve ergence yazılmış ki hiç karakterlere giremedim... ikiside boştu bence... sevmedim. Gelelim smut sahnelerine aşırı kötüydü, yani kız sakat adamın bdsm fantezileri cıktı. Yanii nasıl yaptılar, nasıl zevk aldılar sacmalıktı bence... hadi kız alabilir fılan ama adam o kadar sert nasıl yaptı anlamadım. Kız yere düşse bir yerleri kırıklıp duruyordu. Sevişme sırasında hiç bir şey olmuyo ne hikmetse yani.... sacma saban sahnelerdi. Hiçç begenmedim. İşte sonlara doğru dram aksıyon fılan boş sahneler ve mutlu son... tavsiye etmıyorum bence zaman kaybı... 2. Kitapta var merak ettığım bır karakter onuda belki okurum..
Dark romance
2025 31. kitabı
Matteo Rossi İtalyan mafyasının Newyork Don'udur. Ailesi katledildikten sonra elinde kalan tek kişi kız kardeşidir. Daha da güçlenmek için bir ittifaka ihtiyacı vardır o kişi de Rus Chicago Bratva'sı Rustik'tir. Kızıyla evlenerek aradaki bağı güçlendirecektir. Küçük bir törenle evlenmek istediğini bildirir sonrasında tören için Chicago'ya gider. Evliliğin yapılacağı kiliseye gelmiş müstakbel karısını beklemeye başlamıştır. Karısının babasının kolunda yürüyeceğini sanırken Sofiya tekerlekli sandalye ile kendisine doğru gelmeye başlar... Sofiya'yı çaresiz okumak beni üzdü. Özellikle Matteo'nun evin içinde rahatça dolaşamayacağını söylediğinde benim bile kalbim kırıldı. Her şeyin yavaş olmasını ben sevdim açıkçası çünkü böylesini okumak bana daha inandırıcı geliyor. En başta kaba Matteo'ya çok sinirlendim çünkü burada en masum kişi Sofiya. Kendisini zaten değersiz hisseden kadına daha fazla hayalkırıklığı yüklemekten başka bir şeye yaramadı davranışları. Sonrasında Matteo'nun Sofiya için bir şeyler yaptığını okumak, ona karşı anlayışlı olması hoşuma gitti. Şükür son 100 sayfada aklı başına gelmedi erkeğin Sonlara doğru okurken nedense Sofiya karakterinde bir dengesizlik olduğunu hissettim. Okuduğum şeyleri yapamayacak bir Sofiya okudum ne ara o hale geldi ben de anlamadım. Bence mantık hatası bariz vardı, çok keskin bir dönüş oldu karakter için. Bunun dışında okunabilir bir kitaptı.
2026 4. kitabı
Çok fazla uzatılmış şey vardı. Derinlik kesinlikle yoktu ve yazarın bunu verebileceği o kadar fazla sahne vardı ki ama çok yüzeysel geçmiş ikilinin arasındaki her şey çok hızlı gelişiyor o duygu geçişlerini göremiyorsunuz tamamen sevişmeyle geçiyor. Daha fazla derinlik ve biraz daha olay bekledim açıkçası.. bu türde çok daha iyi kitaplar okudum o yüzden hayır sevmedim.
2025 26. kitabı
Bir mafyaya göre salak olması ve bugüne kadar nasıl hayatta kaldığına şaşırdığım sözde mafya ve evlendikleri gün rahatsızlığını öğrendiği onun tekerlekli sandalyedeki karısının büyüyen aşkını okuyoruz. Matteo'nun ben şöyleyim ben böyleyim dedikten sonra gözünün önündeki haini fark edememesi ve adamlarının lafıyla kuyuya inmesi bana inme indirdi djdjd Mafyaya hiç yatkın değilsin sen iş adamlığından devam et diyerekten öyle hayâl etmeye başladım ben. Bunların haricinde Sofia'yı çok sevdim. Zaten kendini hasarlı biri olarak küçümseyen, çevresindekilerin ondan utandığını bilerek yaşamış ama sonunda onu el üstünde tutan bir aileye gelin gidiyor. Yani kocası, onun kız kardeşi ve korumalar djdj ARALARINDAN 2 KORUMA BENİM BU KİTABA AŞIK OLMA SEBEBİM. İkisi de abi gibilerdi ve o kadar iyiler ki Hatta 2.kitapta onlardan biri olan Romeo'nun aşkını okuyacağız. Asıl çiftimize devam etmek gerekirse bir yerden sonra grinin elli tonuna nasıl döndük anlamadım. Kızın zaten ölü gelin gibi nefes alsa bir yerleri çıkıyor hastalığı yüzünden birde adamın bdsm fantazisi çıktı jdjdj SOFT DEVAM ETSENİZ NOLURDU?? Bir de çerezlik iyi gidecekken neden bu kadar uzun yazıldı gerek yoktu bence.Ama adamın kitabın yarısından sonra özellikle kadının üzerine titremesine bayıldım. Ve Sofia'nın kocasından daha güçlü bi mafyalığa soyunması ve kocasını kurtarmasına da bayıldım ndjdjn Azıcık utanır insan Matteo Nisan'da ikinci kitapta görüşürüz. 7/10
2025 29. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2025 17:41
Sofiya ve Matteo, mafya işbirliği için evlenen çiftimizdi. Sofiya, bir kas hastalığından muzdarip ve babası tarafından sürekli küçük düşürülen bir kız. Matteo da bir mafya donu. Okurken Sofiya'ya o kadar üzüldüm ki. Gerçekten gözlerim doldu. Mükemmel bir karakterdi. Ama Matteo, okuduğum en saçma mafya donuydu. Hayatımdan bu kadar salak bir mafya görmedim. Hain bulacak bulamıyorum. Bir şey yapacak yapamıyor. Yani niye erkek karakter bu kadar salak yazılmış anlamadım. Daha karakter girdiği gibi "bu kesin hain" dedim. Ama çok sevgili mafyamız gözünün önündeki adamı bulamadi. Aşırı sinirliyim bu adama. Çok bilendim. Sofiya ve korumamız Angelo kitabı okutuyordu. Bir de kesinlikle Noodle. Onlar olmasa kitabı asla bitiremezdim. Bu üç karaktere ben bayıldım. Aslında Matteo mafya olarak değil de başka bir şekilde yazılsaydı o kadar mükemmel bir karakter olurdu ki. Böyle yazılınca ister istemez " Bu nasıl mafya" diyorum. Kısacası genel olarak güzeldi ama eksikleri vardı.
2025 29. kitabı
Herkese merhaba umarım iyisinizdir | Sofia Babamı kusurlu bir kıza sahip olmanın utancından korumak için yıllarca saklandım. Bratva'nın başı zayıflıkla ilişkilendirilemez ve ona göre ben sadece buydum. Ta ki bir evlilik ittifakı ona sonunda benden kurtulma fırsatı verene kadar. Matteo Beş Ailenin başı olarak şehrimi her zaman kontrol ettim ama her taraftan düşmanlar yükselirken, ilerlemenin tek yolu bir evlilik ittifakıydı. Ancak, gelinim beklediğim gibi değildi ve şimdiye tüm düşüncemi tüketiyordu. Ancak güvenim tekrar paramparça olduğunda, aileyi korumak için gereken her yolu deneyecektim. |Tüm keşfetimi esir alan kitabın birkaç fanartını gördükten sonra okumalıyım dedim. Kitabın başında Matteo Sofia ile aralarına duvar örüyor çünkü onun pozisyonu için kız zayıflık teşkil ediyor ve geçmişinde yaşadıkları yüzünden de duygusal olarak bağlanmak istemiyordu. Bu yüzden oda arkadaşıyız aramızda bundan başka bir şey olmayacak diyor. Kıza karşı çekim hissettiği sahnelerde başka kadınlara gitmeyi aklından geçirdi ve teşebbüs bile etti otele gitti başka bir kız odasına geldi falan sonra hata yaptığını anlayınca tripere girip gelen kızı kovdu(Otistik) İlk yarı sinir bozucu olsa da ikinci yarı da adam hanımcı ve düşünceli bir koca oldu. Sofia'yı çok sevdim yaşadıklarına rağmen hâlâ çok güçlüydü. Ben her sahnede kızın neresi yerinden çıkacak falan derken kitap bir anda grinin elli tonuna döndü ben şok jsjsjxzj Ponçik kalaydık bacım niye bozdun. Erko fos çıktı bu arada yani biz hainin kim olduğunu ilk anda anladık bu salak yıllarca anlamamış ve birde dinlemeden anlamadan hüküm verdi deli oldum. Kızın o sahneden sonra biraz daha süründürmesini isterdim. Sonda bizim kız kocasını kurtardı Matteo utan diyesim geldi kaç yıllık mafyasın karın kadar olamadın. Matteo'nun iki adamı ile
2026 8. kitabı
Matteo çok tatlıydı ndjdj bir Mafya babasina tatli demek neyseeeee. Uzun zamandır okumamıştım iyi oldu çıtır çerezlik kitaptaki en sevdiğim kısım kadın karakterin engeli ve eşinin desteği. Ailesinin pisliğinden sonra kendini ve engelini aşması çok güzeldi. Sevdiğim için serinin ikinci kitabını da okuyacağım
Vasatın Altı
2025 5. kitabı
Kitapta başrol kızın kırıldığı yerler güzel bulunmuştu ancak duygusal veya kurgusal boşluklar diğer konu etrafında çok oyalanıldığından derin ve özenle işlenememiş. Başrol erkek tam bir salak hiçbir zeka ya da makamına uygun olay anlatılmamıştı. Sürekli bir sıfat bahsedilmesi geçmiş belirtilmesi gibi kitabı yardımcı karakterler üzerinden ve yüzeysel anlatılmış. Başrol erkekten çok Angelo daha kaliteli yazılmış bir karakterdi.
2025 43. kitabı
ayy kitaba bayıldım! Geörkten okurken aşırı keyif aldım. Evet, klasik anlaşmalı evlilik kitabıydı ama okurken sıkılmadım. Çok fazla smut olması dışında çok sevdim kitabı. Sofiya, tekerlekli sandalye kullanan bir kadın ve babasının ittifakı yüzünden Matteo ile evleniyor. Sofiya’yı o kadar sevdim kiii, hele kitabın başlarında onun ne kadar ağladığımı sizi anlatamam. Aşırı duygulandım. Babası yüzünden evden kardeşiyle hiç çıkmamış ve sırf bacaklarına sorun var diye babası tarafından zorbalığa uğramış bir kadın. Tatlı ve saftı. Yeni şeylere karşı heyecanını okumak çok güzeldi. Kendini değersiz ve yük olarak görmesi de beni ağlatan şeylerden biri. Matteo’da başta bu değeri vermese de sonradan verdi. İkisi tam anlamıyla gün ışığı ve huysuz. Ben böyle erkek karakterin, kadının enerjisi ve parlaklığıyla büyülenmesini çok seviyorum. Matteo’da tam olarak öyle oldu. Başta, evlililiğin öylesine olduğunu söyledi ve birkaç hata yaptı ancak sonradan Sofiya için yaptıkları ona tekerlekli sandalye alması, her zaman yanında durması ve bebeği gibi hissettirmesi gerçekten onlara bayıldım, çok güzellerdi Sonlara doğru biraz fazla kaos oldu bence psmsosos her şey o kadar arka arkaya oldu ki, artık yeter dedim. Ama bunlara rağmen yine de sevdiğim bir kitap oldu. Bu tropeyi sevenlerin şans vermesini öneririm
2025 2. kitabı
Kitap bence orta segmentte bir kitap, ne sevdim ne de nefret ettim diyebilirim çoğu sahneyi tahmin edebiliyorsunuz. Boş boş oturmaktansa bir şey okumak isterseniz okuyabilirsiniz. Aynı zamanda kitap +18 sahneler içeriyor bilginiz olsunn.

Emilia RossiYazar · 0 kitap
Emilia Rossi, kıskanç/sahipleyici erkekler ve onları parmaklarının ucunda oynatan inanılmaz kadınlar arasında geçen, ateşli mafya romantizmi türünde kitaplar yazıyor. Ayrıca Emilia Emerson takma adıyla omegaverse türünde kitaplar da kaleme alıyor. Emilia seyahat etmeyi, muhteşem yemeklerin tadını çıkarmayı ve köpeği Charlie ile sakin günler geçirerek yazmayı çok seviyor.