Holly ~ Adalyn Grace
Belladonna serisi benim en favorilerimden biriydi ve şimdi seriyi okuduğum ilk zamanın üzerinden zaman geçmişken, böyle özlem doluyken bu novellayı okumak bana öyle iyi geldi ki
Blythe ve Aris’in evi olan Wisteria Bahçeleri’nde bu Noel her zamankinden farklıydı. Ortaya çıkan ruhlar bu defa bizim için tehdit olabilir miydi? Davetsiz misafirler, yeni bir gizemin ortasında kalan Signa, Ölüm, Blythe ve Aris ile beraber kusursuz bir okumaydı benim için. Wisteria’yı saran bu ruhların sebeplerini merak ederek çevirdim sayfaları.
BAYILDIM! Kitabın Noel ruhu, büyülü anlar ve özlediğim iki çiftle soluksuz okudum. Ve bence kitabı daha da güzelleştiren içindeki çizimlerdi Hediyeler detayı kalbimi çaldı Özellikle Aris’in hediyesi
Jules detayı, epilog bölümü ve okumayı özlediğim bu evrenle her detaya yeniden yaşamak harikaydı. Bu serinin büyülü havası, gotik atmosferi ve sırlarla boyamış dünyadaki o müthiş romantizm her zaman kalbini çalabilir.
Huzursuz ruhların kol gezdiği Wisteria’da Noel ruhu, gizemler ve serideki karakterlerle eşsiz bir serüvendi. Seriyi severlerin yine çok aşık olacağı bir novellaydı!
Ölümde her zaman pek çok keşke vardır. Pek çok yapmalıydım, yapsaydım... Signa, pişmanlığın yükü altında ezilmeyen tek bir yas tutan ruh bile canımamıştı.
“Bir an bile tereddüt etmeden yine yapardım, Aris,” diye fısıldadı. “Yaşadığımız her şey, tüm açı, tüm yalnızlık... Sana tekrar sarılmak için milyonlarca kez daha katlanırdım.”