Eylül 2018
Fark Yayınları

2022 13. kitabı
Okunma: 02 Mart 2022 01:42
Hünkar Hacı Bektaş Veli'nin hayatı anlatılıyor bu kitapta, kitap hakkındaki naçizane fikrim kitap yarıya kadar çok güzel ve etkileyiciydi ama bir noktadan sonra sıkmaya başladı. Okuduğum yeri tekrar okuyormuş hissine kapıldım. İlk yarıya kadar çok sevdim hatta baya etkilendim ama ikinci yarıda üzülerek söylüyorum ki sıkıldım. Yani anlatım dan mı kaynaklı yoksa hikayeden mi orasını pek çözemedim.
HünkarYasemin Bülbül · Fark Yayınları · 201816 okunma

Yasemin BülbülYazar · 11 kitap
1969 Malatya´da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimimi Malatya da tamamladı. Erciyes Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunudur. 1991 yılında Edebiyat öğretmeni olarak göreve başladı. Ovacık Maraşal Fevzi Çakmak Lisesi, Tarsus Kerim Çeliktaş İ.Ö.O., Tarsus Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde öğretmen olarak görev yaptı. 2005 yılı itibariyle Tarsus Zühtü Günaştı Anadolu Lisesi’nde ve Mehmet Canbolat İlkokulu müdürü olarak görevine devam etti, Akdeniz Atatürk Lisesi ´nde müdür olarak görevine başladı. Yazarın daha önceden yayınlanmış eserleri: Gümüş Kutunun Sırrı Hayat İksiri Karanlığın Bilgesi Mitra'nın Işığı Akrebin Gözyaşları Otogar Kedileri Bir Günlük Özgürlük Kız Kalesinde Macera Gelin Kayanın Sırrı Kovuklu Çınar Düşü Güneş Ülkesinin Sultanı