Yusuf Piliç
Sevdiğim kız saçlarını sallayıp yanımdan geçsin diye, yollarını değiştiren bir insandım ben. Attığım taş on ikiden vursun diye, taştan önce koşup hedefin yerini değiştiren sadık ve fedakâr arkadaşlarım vardı hayatımda. Oyunun içinde bir oyuncak olduğumu anladığım gün, işler içinden çıkılamayacak kadar karışık ve arkadaşlarım sayesinde belki de daha eğlenceli olmaya başlıyordu. Biz bir ekiptik... … ve ekip olmak, birlik, beraberlik demekti. Bu yüzden, ölümüne dost, kanka, moruk, orti, çete, hafız, hacı ve daha ne türlü slogan varsa hepsiydik. Ha bir de sağlam âşık.
Kitabın Konusu:
336 sayfa

6/10 puan verdi
"Hayal kurmak kadar kolay değildi o hayali yaşamak" Konusu biraz basit olsa da, çerezlik okuyabileceğiniz hoş bir kitap. Çabucak bitirdiğim, okurken eğlendim bir kitaptı. Her ne kadar çok çok beğenmesem de güzel bir kitaptı. Karakterimiz Boran, okulda popüler bir kız olan Çiğdem'e aşık, ama Çiğdem onu sevmez, Boran Çiğdem için çeşitli şeyler yapar ama Çiğdem ona yine de pas vermez. Tabi sonradan bir çok şey değişir. Dostluk ve aşk bulunduran tatlı çerezlik bir kitap İyi okumalar ♡
Puan vermedi
Çerezlik bir kitap . Ben böyle tarz kitaplar okumam. Klasik kitaplar okurum ama elimde böyle bir kitap buldum ve okuyup bitirdim . Çabucak bitiyor. Fena değil
2/10 puan verdi
İlkokul öğrencilerine uygun okuma kitabından farkı yok bende imzalı kitap olduğu için hevesle okumuştum fakat keşke hiç almasaydım diyorum şuan.Kitap yazmış olmak için yazılmış.
İlk ŞarkımYusuf Piliç · Ephesus Yayınları · 2017563 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.