İman İklimi

2022
Beka Yayınları

2022 10. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2022 20:18
Kitabı severek okuduğumu söyleyerek başlayabilirim. Akıcı bir dile sahip. Ayetlerin meallerini açıklayarak yazması, yeni bir bakış açısı kazandırmış. Kafamızda olayları netleştirmeye yardımcı olmuş. Sıkılmadan devam ettim. Bazı şeyleri idrak ettim ve en önemlisi iman ne büyük bir nimet onu anladım. Kitabı tek cümle ile özetleyecek olursam cümlem şu olurdu: İmanımız yerindeyse, kaybımız yoktur. Vesselam... Tavsiye edilir, okuyabilirsiniz.
İman
İman İklimiSoner Duman · Beka Yayınları · 202232 okunma

Soner DumanYazar · 10 kitap
Aslen Kastamonu-Taşköprü’lü olup 1975'te İstanbul'da doğdu. 1993'te Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne girdi. 1998'te buradan mezun olduktan sonra aynı yıl Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam hukuku bilim dalında yüksek lisansa başladı. 2000 yılında yüksek lisansını, 2007 yılında doktorasını tamamladı. 2000 – 2011 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çeşitli liselerde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yaptı. 2011 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku bölümünde öğretim üyesi olarak göreve başladı. 2014 yılında aynı üniversitede Doçent oldu. Hâlen aynı üniversitede Prof. Dr. ünvanıyla İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümünde görev yapmaktadır. Yayınlanmış telif ve tercüme çalışmaları bulunmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.