Salvation #6

İngilizce
Türler:

2023 55. kitabı
Okunma: 08 Mart 2023 14:03
Corinne Michaels'ı ilk bizde çıkan Hüküm ve Avuntu adlı iki kitaplık serisi ile okuyup çok beğenmiştim . Yazarın dili karakterleri çok iyi yazdığı dram nefis bu kadın gibi yazılınca seviyorum dram okumayı :))) Bu okuduğum ikili zaten yine o okuduğum 8 kitaplık Salvation serisine ait . Bizde basanlar 8 kitaplık serinin 3. ve 4.cü kitabı yayınevi bodos ortadan basmış tabi şaşırmadık :)))) Burada incelemeyi toptan iki kitap için kısaca yazmaya karar verdim . Ashton ve Quinn 3 senedir beraberler Quinn asker zaten seride erkekler hep asker ve arkadaş . Adam devamlı görevlere gidiyor mesleğini çok seviyor . Ashton adama çok aşık ama artık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyor . Bu konularla ilgili son tartışmalarında adam yine hiç taviz vermeyince ayrılıyorlar . Kadın en temizi bir sperm edinip hamile kalayım diyor . 6 ay geçmişken ayrılıklarından kadın tam bu işe girecekken Quinn büyük pişmanlıkla geri dönüyor . Ve cidden çok büyük uğraşlarla kadınını tekrar kazanmayı başarıyor yani Ashton adamı süründürdü ama hak etmişti . Bu sırada bunlar yattığı için Ashton hamile kaldığını anlıyor kadın sevinçten deliriyor . Tam dedim Quinn burada sıçar mı sıçmadı neyse hatta ordudan ayrıldı . Adam kusursuz bakın yaptığı hatalardan ders almış sevdiği kadını artık kaybetmeyi asla istemiyor .Bizde yayınlanmış kitapta taptığım baş erkek karakter Liam 'ın güvenlik şirketine dahil oldu her şey on numara derken . Quinn'in başına gelen tüm güvenlik şirketini etkileyen bir olay ve aynı anda Ashton 'ın çocuğunu kaybetmesi tamamen ikinci kitabın dramı oldu . Birbirini manyak gibi seven iki insanın bu kadar kırılması ayrılıklardan dönmesi çocuklarının kaybı . Kitapta öfke, hüsran, aşk, üzüntü, depresyon hepsi var .Hepsini nefis yazmış yazar bayıldım . Ara ara bu serinin diğer kitaplarına
IndefiniteCorinne Michaels · Baae, Inc. · 02 okunma