Puan

5.410 üzerinden
32 kişi
Nathanıel Hawthorne( Kabus ) Kitaptan yorumum
2021 75. kitabı
• Çitlembik(teaw) tadında kitap okumak • İnsan ırkının tüm kahramanlık hikayelerine bakarsak, neşe veya kederin içinde en asil ne varsa orada kötü ve saçma şeyler de görürüz. • Yaşam içinde bir çok şey barındırır. Ve üzerimizde genel bir sempatiye duyulan daha derin bir inanç olmazsa, alayla karışık bir hakaretten şüphelenebileceğimiz gibi kaderin Demir gibi soğuk ve sert yüzündeki bastırılması imkansız asık suratlılıktan da şüpheleniriz.
KabusNathaniel Hawthorne · Tutku Yayınevi · 2014107 okunma
Kabus ve bir kitabın katledilişi
2019 35. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2019 15:21
Hayatımda okuduğum en en en iğrenç kitaptı diyebilirim. Yani o çevirmene editöre sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Bu nasıl çevirmenlik. Bu nasıl editörlük. Yemin ederim kitabın yarısına kadar konusunu bile anlayamadım. Tavsiye etmiyorum. Kitabı rezil etmişsiniz yayınevi olarak.
KabusNathaniel Hawthorne · Tutku Yayınevi · 2014107 okunma
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Kabus
2023 7. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2023 10:29
Ben kitap tasarımına bakarak bir korku romanı okuyacağımı düşünerek okumaya başladım ve bir hata yaptığımı anladım. Okurken yeter artık bitsin dediğim bir kitap oldu. Kitap ile ilgili tek beğendiğim taraf yazarın okuyucu ile konuşması oldu ama bu bile konuyu tam olarak anlayamadığım için etki etmedi. Ben beğenmedim tavsiye de etmem ama belki başkaları beğenebilir. İyi okumalar.
2021 20. kitabı
Kapak tasarımı ve arkasındaki özet dikkatimi çektiği için almıştım ancak hata yaptığımı kitabı okuyunca anladım. Yazara saygımdan yarım bırakmak da istemedim ancak ikinci hatayı yaptığımı farkettim kitap bitince :) Kitap tasarım olarak kütüphanenizde şık ve dikkat çekici durabilir ancak bundan öteye gidemez.
Şükranca yorumlarda bugün :D
Puan vermedi·335 syf.·
2024 12. kitabı
1< ahalisi Merhaba merhaba merhaba sevgili okurlar nasılsınız ? umarım iyisinizdir . Ben iyiyim çok şükür . Kitap da bitti . Hayat devam ediyor . Hee tamam inceleme yazıyordum doğru yaaa onu unuttum :) Neyse anacım kitabı boş verin gidin uyuyun . En azından uykunuzu alıp dinlenirsiniz . Üstünüzü de güzelce örtün . Hee bide bu kitabı okumayın ... Çevirmen olayı sıfır , baskı hatası çok , harf hatasını söylemiyorum bile . 3 yanlış bir doğruyu da götürüyor . Gerilimi kitapta değil , okurken yanlış cümle ve kelimelerde yaşıyorsunuz. Önünden , yanından , arkasından , altından , köşesinden gözünüzü kapatarak geçip görmeyin bu kitabı . Ben çay yaptım meselâ onu içiyorum.
Korku-Gerilim
KafesNathaniel Hawthorne · Erasmus Yayınları · 2019107 okunma