Ah! Bella Korkmuş bedenimi taşıyamıyor artık kanatlarım Hırçın fırtınaların içinden çıkıp
Alıntı
Ah! Nefesin Bella Tuna boylarında koşan İstanbul'lu bir rüzgar Kalbimi üşüten zemheri Güm güm güm Yeniden vuruyor mehteri İkimizde çok güzeliz. Bakma gözlerime demli çay gibi İçimi okuma, Gir orda kal Şairin z/aman/sızı Ortalığı karıştırma Bella Tarihin sahipsiz kızı
Alıntı
ASKIDA ŞAİR Şüpheli bir paket gibi bakarlar bana Artık şiirler askıdadır Askıda şair de var üstelik İsteyen alsın, şiiri kalmayan desem Simitten daha sıcak Matematikten daha gerçek Oysa şiirlerim Sevgili desem Bella mesela Buzdan heykelin gölgesi Kıyıda bir kadın silüeti Sarıldığın yastık Ve kadının bende kalan Kristal gözleri
Alıntı
SANA ÇOK KIZDIM, SÖVEMEDİM ŞİİR YAZDIM Çek o kocaman burnunu kelimelerimden Entelektüel yalanlarınla Kirletme yokluğumu Bak uslu durursan Sana ramazan akşamlarından Bir iftar sevinci verebilirim İkimizin de parası yok Havası var zaten Eski aşkların hüznünden rengini alan İki şekerli demli bir çaya ne dersin Ya da topla o böbürlü bakışlarını Yaşadığımız günlerin hatırına Seni öldürmeyeceğim git... Cennetin dibine git
Alıntı
Şehla Serseri Bir serçe su içer gibi o şehirlerde Acıların güzelleştirdiği Kadınsın sen Kalbiyle konuştuğum Dudağıyla sustuğum Penceresiz odamda Manzara resmi gibisin sen Mesela Yeni camide kıyamete kurulu güneş saati Ayasofya’da kazaya kalan namazsın Ne ben Fatih’im Ne de sen Bizans’sın