Kitap İstatistikleri

45-54 Yaş
55-64 Yaş
65+ Yaş

Sözler ve Alıntılar

Ah! Bella Korkmuş bedenimi taşıyamıyor artık kanatlarım Hırçın fırtınaların içinden çıkıp Merhametine sığınmaya geldim Kalbimi avuçla Bir serçenin kıpırdayışı gibi Nasırlı ve utangaç parmaklarınla Son savaşçıyı tutup çıkar ateşlerden Ruhumla dans et benim Kapılar arkasında Kırmızı bir rüya olmaya geldim Bakarsın Yağmur yağar bu gecede Bakarsın 'zeytin şarabı" olur hüzün Kelimeler fışkırır rengarenk her hecede Toprak kokar,aşka bulaşır elin yüzün Mahallenin tüm ışıkları söner Yaklaşır yaklaşmakta olan Şah damarında yeniden dirilir kader Aç pencereni Bella Kaybettiğim savaşları Senden almaya geldim Bakma çığlıklarıma Acının dem vuruşudur şiir Ben sende susmaya geldim Ahh! Bella Sen de biliyorsun, konuşunca Kayıp uygarlıklar dökülüyor ağzından İçime doğru yürüyen bir sancı gibi
Alıntı
Ah! Nefesin Bella Tuna boylarında koşan İstanbul'lu bir rüzgar Kalbimi üşüten zemheri Güm güm güm Yeniden vuruyor mehteri İkimizde çok güzeliz. Bakma gözlerime demli çay gibi İçimi okuma, Gir orda kal Şairin z/aman/sızı Ortalığı karıştırma Bella Tarihin sahipsiz kızı
Alıntı