Kara Kâhya 4

Orijinal Ülke:
Japonya

2021 55. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2021 15:47
An itibari ile bu cilt sonrası animeye başladım ve baş başa okuyup/izlemeyi düşünüyorum. İlk bölümleri öyle yapınca güzel oldu. (Çizimler harika!) Off ben daha çok Sebastian ve Ciel ilişkisi görmek istiyorum, geçmişlerini okumak istiyorum. Bu ciltte gelen yan karakterler evet ilginç ama beni bir tık sıktı.
2023 36. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2023 01:55
Okurken en çok zorlandığım vol bu oldu. Soma'nın varlığı sonraki kısımlarda eğlenceli oluyordu ama çoğunlukla onan odak olduğu bir vol'ü okumaktan pek hoşlanmadım. Puanım 4/5 Sebastian'ın ve Ciel'in varlığı okumamı katlanılabilir kıldı açıkçası. Son chapter'ın başındaki kısma bayıldım. En sonunda o güne yaklaşıyoruz ve vol.6 da circus arc'ına geçtiği için kısa sürede o gün olanları öğreneceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi zaten olacakları bildiğim ve sevdiğim bir arc olmadığı için zevk alamadım. Sonraki vol'ü biraz daha merak ediyorum ama. Animede işler orada kızışmıştı ama orası da zaten animeyle manganın ayrıldığı yerdi. Kali the Goddess'ın anlatıldığı kısım ve Lau ile Sebastian'ın tepkileri mükemmeldi, en çok orayı sevdim sanırım.
2025 33. kitabı
Londra'da bu sefer Hintliler ile ilgili bir sorun olur. Kahya Sebastian ve efendisi bu olayı araştırır. Bu olayı araştırırken karşılarına Hintli bir prens ve onun kahyası çıkar. Dördüncü cilt de güzeldi.