Karikatürler

Cem Yılmaz
2000
Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık

2019 141. kitabı
Cem Yılmaz'ın esas olarak Karikatürist olarak piyasaya çıktığı bilinse de bazılarımız tarafından Stand-Up lar ile kariyerine başladığı düşünülür. Bu kitap Cem Yılmaz'ın Karikatürist olarak çizdiği karikatürlerin kitaplaşmış versiyonu. Cem Yılmaz'I çok sevmeme rağmen Karikatürist halini pek sevemedim. Bu da büyük ihtimal bana hitap etmemesinden kaynaklanıyor olabilir. O yüzden de bu kitap bende pek bir etki oluşturamadı maalesef.
Sinema
KarikatürlerCem Yılmaz · Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık · 2000229 okunma
2003 5. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2003 00:00
Cem Yılmaz bu kitabı ilk ünlü olmaya başladığı zamanlarda çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İçerisinde çizdiği karikatürlerin olduğu bir kitap. Ben karikatürlerini stand up şovu kadar komik bulmamıştım ama leman işte. Okunur yani.
KarikatürlerCem Yılmaz · Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık · 2000229 okunma
2025 3. kitabı
Okunma: 29 Mart 2025 20:30
Cem Yılmaz’ın 4 sene boyunca ne kadar çok karikatür çizdiğine tanık oldum, bir o kadar da şaşırdım ama karikatürleri çok fazla cinsellik içeriyor. Komik de değiller, toplasan bir iki kere tebessüm etmişimdir. Tecavüz ve pedofili şakaları desen zirilyonlarca zaten. Değinebileceği o kadar konu ve gündem varken seçtiği konular yani sen akıllı adamsın neden bu konuları seçiyorsun?
2021 18. kitabı
Cem Yılmaz'ı çok severim. Bütün gösterilerini, filmleri defalarca kez izlemişimdir ve hala da izlerim. O yüzden büyük bir beklentiyle kitabı aldım. Ancak karikatürlerini sevemedim. Hem mizahi açıdan hem de çizim açısından. 10 sayfa arka arkaya okuyamamışımdır. Çünkü çizimler çok karışık. Aynı "karışıklık" Umut Sarıkaya'nın karikatürlerinde de vardır ama hiçbir şekilde okuyucuyu yormaz. Sonuç olarak hayal kırıklığıyla biten bir okuma oldu.
Kültür-Sanat
2020 57. kitabı
Karikatürler, hep ciddi kitapları kitapları inceleyecek değiliz biraz da komedi formun da bir kitabın incelemesini yapalım.Öncelikle ben karikatürlerin 18yaş ve üzeri kitleye hitap ettiğini düşünüyorum. Kitap cem Yılmaz'ın yayınlanan tüm karikatürleri in bir araya getirilmiş hali. Cem Yılmaz hayranı olarak görür görmez koşarak almıştım. Ardından gerçekten karikatür özellikle okumayla ilgili olduğu için cem yılmazı ilk defa okuma şansı buldum bunun ardından senaryoları da okuyarak deneyimleme isteği doğdu. iyi okumlar... -Furkan DOLGUN
Kültür-Sanat