2 Cilt Takım

İlk Yayın Tarihi:
2003
Demir Kitabevi
Sıralamalar

Gizli ilimlerin kapılarını aralayan bir hazine
2025 382. kitabı
Seyyid Süleyman el-Hüseynî tarafından kaleme alınan Kenzü’l Havas, İslam dünyasında gizli ilimler ve batınî öğretilerle ilgilenenler için önemli bir başvuru kaynağıdır. Eser, dua ve büyü motiflerini derinlemesine inceleyerek, bu iki alanın nasıl iç içe geçtiğini ve birbirini nasıl tamamladığını gösterir. Kitap, özellikle vefkler, tılsımlar ve ebced hesapları gibi uygulamalarla, okuyucuyu manevi bir yolculuğa çıkarır. Ancak, bu tür uygulamaların ciddi bir bilgi birikimi ve deneyim gerektirdiği unutulmamalıdır. https://1000kitap.com/yazar/i62
Kenz-ül Havas
917 Kenzü’l Havas, sadece bir dua kitabı olmanın ötesinde, insanın içsel dünyasına dair derinlemesine bir keşif sunar. Bu eser, manevi arayış içinde olanlar için bir rehber niteliği taşır. Ancak, içeriğindeki bilgilerin doğru ve güvenli bir şekilde uygulanabilmesi için uzman kişilerden destek alınması önemlidir.
Kenz-ül HavasSeyyid Süleyman El-Hüseyni · Demir Kitabevi · 201224 okunma
KENZ-ÜL HAVAS
2021 10. kitabı
Güzel bir havas kitabı, fakat diğer havas kitaplarında olduğu gibi vefkler ve tılsımlar değiştirilmiş biçimde. Havasa meraklı arkadaşlar. Bu kitaplardan sadece bilgi edinebilirsiniz. Havas ilmi ile uğraşmak için. Bir ehli sünnet havasçı bulup yardım istemeniz gereklidir. Çünkü işleyiş açısından tecrübe edilmiş bir havasçıdan yardım alınması. Girdiğiniz yola ışık olabilir. Fakat bu ilim çok tehlikelidir. Dikkat etmeli. Mutlaka bir âlim havasçıdan yardım istenilmeli. Aksi takdirde akli dengenizi yitirebilirsiniz. Ve bir çok ruhsal hastalıklar zuhûr eder. İşin meraklıları için, okuyup incelemeye değer...
Din
Havas-ul Kur'an Kenz-ül HavasSeyyid Süleyman El-Hüseyni · Esma Yayınları · 200324 okunma
2020 1. kitabı
Cinci hocaların yani hüddamların başucu kitaplarından biridir. Doğaüstü varlıklarla nasıl iletişime geçilebileceğinden söz ediliyor kitapta. Ayrıca, çeşitli büyüler de incelenmiş. Büyüleri merak edenler okumalı.
2020 32. kitabı
Süleyman el Hüseyni belki iyilik düşünerek yazmıştır ancak sevgili havasçı adayları bilmeliler ki: "Havas ve Gizli İlimler" gibi kitaplardaki üçlü-sekizli vefkler ve cifrler eksiktir. Esma'ül Hüsna haricindeki vefklere itibar etmeyiniz. Başta Enes Çelebi'nin vefklerine :)
Din