Kitap Aşkı

2019
Yabancı
Türler:

2025 6. kitabı
Kitap okuyamadığım bir dönemdeyim ve bana kitapları neden çok sevdiğimi hatırlattı. İçindeki çizimler çok güzeldi. Küçük hatırlatmalarla neden kitap okumak gerektiğini ve kitapların neden çok büyük anlamları olduğunu anlatmış yazar. En sevdiği kitapları da eklemiş içine. Benimde okuyup sevdiklerim hemen hemen aynı olunca daha bir sevdim yazarı.
2022 368. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2022 00:55
Çok hoş çizgi romandı biz kitap kurtlarını anlatıyor ve her sayfada resmen bu ben dedim. Çizimler olsun diyalog'lar olsun hepsi çok güzeldi ve çok hoşuma gitti. Okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
2022 2. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2022 23:23
Bu güzellik çizimleriyle ve tespitleriyle aşırı eğlenceli ve keyifliydi. Her sayfa da kendimi gördüm. Hatta oğlum okurken -anne bu sen- deyip durdu. her kitapseverin kendine dair bir şey bulacağı aşırı tatlı bir çizgi roman. Yusuf Berk’e de hemen verdim okuması için. Harikaydı.
2022 8. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2022 22:06
Gerçekten çok tatlı bir çizgi romandı. Resimlerine ayrı yazılarına ayrı bayıldım. Neredeyse her sayfada kendimi gördüm ve sizin de okurken sık sık bunu yaşayacağınıza eminim. Bir okurun "Kitap Aşkı" ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.
2025 21. kitabı
Çayınızı veya kahvenizi alıp okuma köşenize çekildiğinizde 1 saatte okuyabileceğiniz bir kitap. Okuduğum her sayfada “ bu ben” dedim. Kitaplar sizin de dünyanız olduysa bu karikatürlerle süslenmiş kitapta kendinizden çok şey bulacağınıza eminim. Küçüklüğümden beri kitaplara karşı hissettiğim tüm duyguların, davranışların tercümanı olmuş. Yalnız olmadığımı bilmek mutluluk verici. Benim gibi olan tüm kitap kurdu dostlara selam ile…
2025 59. kitabı
Okunma: 02 Kasım 2025 04:14
Çizgi roman türünde pek kitap okumuyorum. Bu zamana kadar okuduklarım da sayılıdır. Bu kitap da tesadüfen karşıma çıktı. Bir oturuşta okudum. Bir kitap kurdu olarak benim hoşuma gitti ama içerik olarak internette karşılaşılabilir şeyler var. Yalnız ortaokul seviyesinden itibaren okunabilir.
2021 215. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2021 19:38
Her kitapseverin kitaplığında bulunması gereken, çok tatlı bir çizgi roman.. Okurken baya keyif aldim.Her sayfa da kendimi gördüğümü söyleyebilirim.Bir oturuşta bitirebileceginiz kadar kisa bir kitap olsa da çok beğeneceğinizden eminim.
Aşk
2023 1. kitabı
Okunma: 01 Ocak 2023 00:58
Kesinlikle çok tatlı bir çizgi romandı. Biz okurları anlatan ve her cümlede evet bu ben diyebileceğiniz kitaptı. Çizimleri de çok tatlıydı. Bir oturuşta bitecek ve dönüp dönüp yeniden okunabilecek bir çizgi romandı. Her kitap severe önerimdir. :) Kitap AşkıKitap Aşkı Debbie TungDebbie Tung
Çizgi Roman
2023 20. kitabı
Okunma: 06 Mart 2023 20:53
Kesinlikle her kitap kurdunun kendisini görebileceği, bol kahkaha atıp, her sayfada “İŞTE BEN” diye bağırabileceği bir kitaptı. Kitap aşkını çizimlerine vurmuş Debbie Tung, ortaya kitap severler için çok güzel bir kitap çıkartmış. Bir oturuşta bitirebileceğiniz, sık sık tekrar okuyabileceğiniz, sayfalarına arkadaşlarınıza yollayabileceğiniz bir kitap. Çok sevdim.
2023 Okuma Raporları
Kitap AşkıDebbie Tung · Yabancı · 2021650 okunma
Gerçek bir kitap aşığıysanız bu kitap sizin için...
·144 syf.·
2024 90. kitabı
Eğer gerçek bir kitap severseniz, kitapları birer nesne değil en değerli arkadaşlarınız gibi görüyorsanız okumanız gereken tam olarak Kitap Aşkı... Okudukça tam olarak böyleyim, bende bunu yapıyorum ya da başkaları da mı böyleymiş diye düşünmeden edemiyor insan. Kitap aşkının tam bir tanımlamasıydı. Not: Ama açık konuşalım benimle aynı fikirde olamayanlar muhakkak vardır ama yine de fikrimi belirtmek isterim; çıtır çerezlik toplamda yirmi dakika da taş çatlasın yarım saatte biten ve hiç bir sonu başı olmayan hikayesi olmayan bir kaynak için umarım para vermemişsinizdir.