Lewis Hamilton

Sıralamalar

Gerçek GOAT
2023 16. kitabı
Okunma: 15 Mart 2023 22:38
F1 sevdiren kitleleri arkasına takan hem insanlığıyla hemde yarışçılığıyla , ahlaklı sporcu çizgisini bozmadan devam ettiren , bu sporun GOAT ı Lewis Hamilton’ın hayatını okumak çok keyifliydi , ayrıca sadece hayatını değil mclaren yıllarından , 2021 de yarıştığı ve acımasızca kaybettiği Max Verstappen ile yarışına kadar olan süreci anlatıyor . O yarışta max ı desteklemiştim ama içime sinmemişti bu şampiyonluk , daha sonra gerçekleri görüp bu koca yürekli adama Lewis e daha çok ısınmıştım , şimdi bu kitapla da bu saygıyı taçlandırdım .
İnceleme
Lewis HamiltonFrank Worrall · Profil Kitap · 024 okunma
2022 3. kitabı
Dünyaca ünlü spor yazarı Frank Worral’ın yine dünyaca ünlü ve ilk siyahı Formula 1 pilotu olan Hamilton’ın başarıya giden yolundaki biyografisini konu alan kitap, ortalama olarak Hamilton’ın çocukluğundaki karting anıları ve başarılarından başlayıp GP2 ve ardından sadece 1 puanla şampiyonluğu kaybettiği Kimi Raikkönen’le olan son yarışına dek yaşanan süreci anlatıyor. Oldukça zevkli ve akıcı bir biyografi olmuş. Özellikle motor sporlarına ilginin az olduğu ülkemizde alıp okunarak en azından bir fikir edinilebilir diye düşünüyorum.
Biyografi
Lewis HamiltonFrank Worrall · Profil Kitap · 024 okunma

Frank WorrallYazar · 1 kitap
Frank Worrall İngiliz bir gazeteci ve yazardır. Radcliffe, Bury'de doğdu ve Oldham'daki Hulme Gramer Okulu'na gitti. Daha sonra The Sun, The Sunday Times ve Mail on Sunday için çalışmak üzere Londra'ya taşınmadan önce Sheffield Üniversitesi'nde İngiliz edebiyatı okudu. Aynı zamanda çok satan Roy Keane: Red Man Walking, Rooney, Celtic United ve Lewis Hamilton: The Biography de dahil olmak üzere spor üzerine 14 kitabın yazarıdır1980'lerde müzik gazeteciliği alanında çalışıyordu. 2012'de Worrall, İngiltere ve Galler Sanat Konseyi'nin desteğiyle ilk romanı Elvis Binadan Ayrıldı'yı yayınladı.