Sıkıldığım yerleri oldu fazlasıyla ancak sonuna baktığımda klasik prenses hikayelerinden farklı bir şey görmek hoşuma gitti. Nicolette’in kendine güveni, Fin’in ona aşık olmadığını anladığında gösterdiği olgunluk, kendi hayatını kurmak için verdiği çaba güzeldi. Kitap zaten kısa, çok fazla şey anlatılmıyor, hani bu kitabın içerisinde şaşıracağınız tek şey Nicolette’in, Fin’in evlilik teklifini kabul etmeyip, ayaklarının üzerinde durma savaşına devam etmesi. Daha güzel işlense ve kitabın sonunda Nicolette’e onu hak eden bir erkek karakter yazılsa daha güzel bir kitap olabilirdi. Kısa bir kitap ve maalesef düzgün işlenmemiş bir kitap. Sonu oldu bitti şeklinde yazılmış. Sevmedim pek. Nicolette&Fin&Caro arkadaşlığı güzel ancak son sahne de bile Caro hoşlandığı bir elemanı anlatırken Fin’in ona aşık aşık bakıp laf sokması ve Nicolette’in bunu görmesi.. hiç hoşuma gitmedi. Her ne kadar Nicolette bu durumu kabul etse de yok yani gerek yoktu buna. Basit bir aşk hikayesi sonu verebilirdi yazar bu sahneyi vermek yerine.