Mentollü Larva

Nisan 2015
Yitik Ülke Yayınları
Sıralamalar

2018 15. kitabı
Orjinal bir şiir kitabı. İki satır ama inanılmaz derin anlamlı şiirler ve onlara eşlik eden yazarın kaleminden çıkmış muhteşem resimler var. Kesinlikle inceleyin. Böyle her gece yatmadan önce okumalık, keyfi yerine getiren kitaplardan🤗
Şiir
2019 6. kitabı
Okunma: 11 Mart 2019 09:10
64 sayfalık bir şiir kitabı aslında şiir kitabı değil de söz kitabı diyebiliriz. Kısa kısa sözler, birkaç resim ile bütünleştirilip kitaplaştırılmış da diyebiliriz. Bazı sözler gerçekten çok anlamlı; insanı şöyle bir düşündürüyor. Toplamda 64 sayfa olan bu şiir kitabını muhtemelen yarım saat içinde okuyup bitirebilirsiniz hatta 15 dakika bile yeter o kadar diyorum. :)
2019 6. kitabı
Okunma: 08 Mart 2019 00:01
Sayfalarca dolu dolu şiirler değil iki kelamlık sözlerden oluşan bir şiir kitabı olmuş. İki satır okuyup birçok duyguyu yaşamak istiyorsanız veya okuduğunuz iki satır ile düşüncelere dalmak isterseniz tavsiye ederim.

Ömür KurtYazar · 14 kitap
3 Nisan 1982 yılında Samsun’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Yalova’nın Çınarcık ilçesinde tamamladı. 2005 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. Asomedya dergisinde yayın editörlüğü, Anayurt Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. Zwana, İki Nokta, (+) Düşünce, Zemheri Edebiyat gibi dergilerde yazıları yayımlandı. 2005 yılında “Dehlizler İçinde” isimli ilk şiir kitabını “Duman Yayınları”ndan Ömür Kurt’un “Sensiz” ve “A” isimli şiirleri “Osmaniye Şiiri Özendirme Ödülü” aldı. Kısa film alanında, Döngü, Sinemada İnecek Var, Sil Baştan ve Çakıl Taşı isimli kısa filmlerin yönetmenliğini yaptı. Sokak çocukları konulu “Çakıl Taşı” isimli kısa filmi birçok festivalde gösterildi ve 2006 yılında 5 bin adet film kopyası yapılarak okullarda izletildi. Bunun yanında, Ankara Emniyet Müdürlüğü ile ortak yürütülen bir proje ile film, 1 ayda 11 bin kişiye ulaştı. Ayrıca, Seyyah dergisinde Genel Yayın Yönetmenliği ve Sanat Yönetmenliği görevlerini de üstlenen Ömür Kurt, senaryo ve öykü ve şiir çalışmalarını da sürdürmektedir. Eserleri: Kitap: Dehlizler İçinde (Şiir-2005) Film: Döngü (Kısa Film-2004) Sinemada İnecek Var (Kısa Film-2005) Sil Baştan (Kısa Film-2005) Çakıl Taşı (Kısa Film-2006) Semum (Sinema Filmi – Yönetmen Yardımcısı/Post Prodüksiyon Sorumlusu-2008) Tokat Emniyet Müdürlüğü (Kısa Tanıtım Filmi-2008) Öykü: Gelincikler Çabuk Solar Deneme: Düş-ün-ce Senaryo: Ar Pun Şet (Güz) Hoşçakal Nasreddin Hoca