Şubat 2024
İlk Yayın Tarihi:
Temmuz 2019
Müptela Yayınları

2024 7. kitabı
Kitabın dili oldukça sade. Adil Yıldırım’ı bilirsiniz ki programlar ve Podcast’ler aracılığı ile tanıyıp sevmiştim kitabını okuyup soğudum. Sırtlan erkek modelini kendinde güzelce anlatmış. Müstehcen kısımlar bolca var. Kendi hikayesini anlatıp bana göre çok saçma bir yerde bitirmiş sanırım diğer kitaplarını alalım diye. Arkadaşımın bana esprili bir doğum günü hediyesi olarak alınmış bu kitabın devamını alacağımı sanmıyorum.
MetcezirAdil Yıldırım · Müptela Yayınları · 2024208 okunma
2021 13. kitabı
Ruhunda bıraktığı eksiklik duygusunu yeniden yaşamak istemiyordu... Her ayrılık bir kanama yaratmıştı ruhunda, ardından yaralarını sarması uzun sürmüştü belli ki. Uzun zaman kendini ilişkiye kapatan insanın yeniden nefes alabilmesi ve birine yeniden açılabilmesi ne kadar zordur. Bunu iyi biliyordum elbette...
Med CezirAdil Yıldırım · Cinius Yayınları · 2019208 okunma
Bu kitabı ne yazık ki hiç ama hiç beğenmedim ve yarıda bırakmak zorunda kaldım. Bitirmek isterdim ancak zamanıma yazık olacaktı. Beni diğer kitabından sonra hayal kırıklığına uğrattı. Resmen daldan dala atlayan bir erkeğin çeşitli mekanlarda, çeşitli kadınlarla cinsel maceralarını açık bir şekilde anlatıyor. Beni irrite etti ve sosyal medyadan takip ettiğim bu ilişki uzmanına karşı soğuttu.
İlişkiler
2019 22. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2019 21:00
YouTube dan videolarını izleyip kitabını almaya karar verdiğim bir yazar daha... Bundan çok hoşlanmaya başladım diyebilirim. Kitap oldukça süslü bir dille yazılmış ve kapağından da anlaşıldığı gibi erotizm içeriyor. Ben genel olarak kurgusunu zayıf buldum. Ama zaten kitap da tam anlamıyla bunu vaad etmiyor. Yazarı yakından tanımak isteyenler okuyabilir.
2019 9. kitabı
Adil Yıldırım candır. kendisini youtubede tanıdım.güne onun videolarını izlemeden başlayamıyorum.Akıllı bir adam, sempatik ,ve yol gösteren bir ilişki uzmanı. Bu kitaptan her insanın kendinden bir parça bulacağı,ne yaparsa yapsın kiminle olursa olsun gönlünün sesi neyi söylüyorsa onu yaşayacağı,geçmişinden kopamayışın hayata yansımasını anlatıyor.
2023 29. kitabı
Okunma: 13 Aralık 2023 00:00
Her insanın kendinden bir parça bulacağı,ne yaparsa yapsın kiminle olursa olsun gönlünün sesi neyi söylüyorsa onu yaşayacağı,geçmişinden kopamayışın hayata yansımasını anlatıyor. “Sonsuz aşk her şeyi göze alanlar içindir..” İkili ilişkiler hayatın her alanını çıkmazada sokabilir,mutlu bir dünyanın kapılarını da aralayabilir….

Adil YıldırımYazar · 12 kitap
Adil Yıldırım 6 Ocak 1982’de İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Milano Teknik Üniversitesi’nde Uluslararası Pazarlama Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladıktan sonra Birleşmiş Milletler Roma Ofisi’nde ve akabinde İtalya’da Roma ve Torino merkezli çeşitli özel şirketlerde çalışma hayatını sürdürdü. Yazma serüvenine hikâyeler yazarak başlayan Yıldırım’ın kimi eserleri, İtalya’da gazetelerin hafta sonu eklerinde ve internet bloglarında yayınlandı.Türkiye’deki ilk romanı Gecede Saklı Yalnız Aşklar okuyucularına ulaşırken Yıldırım, “Kendi tarihimde ayak izlerimi takip etmeye devam ediyorum” diyor. “Her sabah kendi ruhumuza doğru yeni bir yolculuğa çıkmak için kalkıyoruz yataktan… Varılacak son nokta, kendi ruhumuz. Elimizde kalan son zenginlik, asla kaybetmek istemediğimiz tek gerçeğimiz. Gece, karlı sokaklara ve huzurlu bir sabaha kavuşmaya hazırlanıyor. Ben, kar tanelerini izlerken yazmaya başlıyorum ve dünyanın neresinde olursa olsun, ruhumu anlayan tüm insanlara kavuşmaya hazırlanıyorum.”