BAZI KİTAPLAR BİZİ ANLAR,İYİ HİSSETTİRİR VE TAMAMLAR.KİTABI BİTİRDİĞİM ANDA ANLAŞILMANIN MUTLULUĞU VARDI .ÇÜNKÜ ARAŞTIRILMIŞ ,ÇOK İYİ SENTEZLENMİŞ ÇOK İYİ BİR KİTAP OKUDUM .YOL ARKADAŞIM İLKAYI DA BU KİTABA DAVET ETTİM .ÇÜNKÜ O DA BENİM GİBİ İYİMSER SEVGİ DOLU BİR İNSAN OLDUĞU İÇİN,BU KİTABIN BİZE VERMEK İSTEDİĞİ MESAJI BENCE ÇOK İYİ ANLADIK VE DERSLER ALDIK.
CUMA HOCANIN DAHA ÖNCE HİÇ BİR KİTABINI OKUMADIM .YENİ YAZMIŞ OLDUĞU KİTABI OKUMAK BENİ DAHA ÇOK HEYECANLANDIRDI.BAZI KİTAPLAR BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRİR; ŞİKAYET ETTİĞİM BİRÇOK ŞEYİ AZALTMAYA KARAR VERDİM VE DAHA GENİŞ BAKMAYI ÖĞRENDİM. DÖRT ANLAŞMA VE REZONANS KANUNU KİTAPLARI BANA ÇOK İYİ GELMİŞTİ.BU KİTABIN DA EN AZ ONLAR KADAR ETKİLEYİCİ OLMASI HOŞUMA GİTTİ.KİTAPTA ÇÖMLEK YAPIMI İLE İLGİLİ BİR KISIM VARDI ,OKUDUKTAN SONRA AAA NE KADAR DOĞRU DEMİŞTİM ; ÇÜNKÜ TECRÜBE HERŞEYDİR.
En sevdiğim alıntılardan bir kesit
24 Saatlik Kontrollü Yas Süresi (Zaman Sınırı): Kendine telefonundan saat kurarak net, fiziksel bir sınır çiz. "Şu andan itibaren tam 24 saat boyunca bu başarısızlığın acısını iliklerime kadar, sonuna kadar yaşayacağım." İstersen odana kapan, ağla, yorganın altına gir, en arabesk şarkıları dinle, üzül, bağır, yastığı yumrukla, "Nasıl oldu!" diye kendine isyan et. O zehri, o negatif duyguyu bedeninden tamamen terleyerek at.
Bugün etrafımdaki dünyada, iş yerimde veya sokakta başkalarının sorun, kriz veya şikayet olarak gördüğü; ama aslında içinde benim çözebileceğim, benim için saklı bir fırsat, bir değer yaratma ihtimali olan hangi eksikliği gördüm?" Beynini yokluktan ve şikayetten çıkarıp, varlığı, çözümleri ve fırsatları avlamaya programla. Zihin değişirse, dünya değişir.
Korkuların da, kaçışların da hayatın içinde var olduğunu bilmeliydik.
YENGEÇ SEPETİ TEORİSiNDE BİRAZ HÜZÜNLENSEM BİLE GERÇEKTEN