Mış Gibi

Cuma Bozkurt
Mart 2026
Play Kitaplar
E-kitap

Bazı kitaplar bizi daha da büyütür ve geliştirir.
·249 syf.·
2026 54. kitabı
BAZI KİTAPLAR BİZİ ANLAR,İYİ HİSSETTİRİR VE TAMAMLAR.KİTABI BİTİRDİĞİM ANDA ANLAŞILMANIN MUTLULUĞU VARDI .ÇÜNKÜ ARAŞTIRILMIŞ ,ÇOK İYİ SENTEZLENMİŞ ÇOK İYİ BİR KİTAP OKUDUM .YOL ARKADAŞIM İLKAYI DA BU
Mış GibiCuma Bozkurt · Play Kitaplar · 202632 okunma
Mış Gibi
2026 29. kitabı
Okunma: 15 Nisan 2026 00:20
Mış Gibi kitabı, hayatın zorluklarıyla yüzleşmek ve içsel gücümüzü keşfetmek isteyen herkese kesinlikle tavsiye edebileceğim bir eser. Cuma Bozkurt, bu kitabında sadece teorik bilgiler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda pratikte nasıl güçlü kalabileceğimize dair somut yollar öneriyor. Kitap, özellikle zor zamanlarda, hiç mutlu olmadığımızda ya da hayat bizi yerle bir ettiğinde bile gülümsemenin gücünden bahsediyor. Yazarımız,“mış gibi” yapmanın, yani duygusal ve zihinsel anlamda güçlü olmanın, dışarıdan gelen olumsuzlukları nasıl dönüştürebileceğimizi anlatıyor. Bu fikir, başta basit gibi görünse de derin bir anlam taşıyor ve okuru içsel bir dönüşüm sürecine davet ediyor. Kitap boyunca, duygularımızı nasıl kontrol edebileceğimizi, zorluklar karşısında nasıl daha dirençli olabileceğimizi ve her koşulda kendi iç gücümüzü nasıl keşfedeceğimizi öğreniyoruz. Eğer yaşamın zorlukları karşısında pes etmemek ve her durumda güçlü kalabilmek istiyorsanız, Mış Gibi kitabı tam size göre
Mış GibiCuma Bozkurt · Play Kitaplar · 202632 okunma

Cuma BozkurtYazar · 4 kitap
Cuma Bozkurt, Gaziantep doğumlu bir yazar ve eğitimcidir. Deneme, şiir, roman ve kişisel gelişim gibi birçok edebi türde eserler kaleme alan Bozkurt, yazdığı her satırda okurun ruhuna dokunmayı amaçlar. Üniversite tahsilini tamamladıktan sonra öğretmen kimliğini de benimseyen yazar, sanatın ancak anlaşılır olduğunda gerçek değerine kavuşacağı düşüncesinden hareketle, eserlerinde sade, yalın ve akıcı bir dil kullanır. İnsanın iç dünyasına derinlemesine bir yolculuk yaptırmayı hedefleyen Cuma Bozkurt, başta aşk olmak üzere, yalnızlık, umut ve sevgi gibi evrensel duyguları etkileyici bir üslupla işler. Herkesin kendinden bir parça bulabileceği eserleriyle, okurlarını hayatın incelikli ve kırılgan yönleriyle buluşturur. Samimiyeti ve duygusal derinliğiyle öne çıkan Bozkurt'un yazdıkları, kalplere dokunarak okurlarına yeni bir iç görü kazandırır. Alçakgönüllülüğe verdiğim önemle ve eserlerini okurlarının hayatlarına anlam katma üzerine kurgulayan Cuma Bozkurt, modern edebiyata cumabozkurt.com üzerinden sessizce katkı sunmaya devam etmektedir.