Monster Cilt 3

Marmara Çizgi
Sıralamalar

Manga !
2025 250. kitabı
Her ciltte doz biraz daha artıyor. O kadar çok konu bir arada işleniyor ki... Bir sürü şey söylemek istiyorum ama aynı zamanda YouTube okuma maratonuma saklamam gerektiği için buraya yazmıyorum
2023 113. kitabı
Okunma: 06 Eylül 2023 12:02
Puanım 4/5 (%83/100) Askere gitmeden önce okuyup inceleme yazmadığım için inceleme yazacak kadar şey hatırlamadığımı fark ettim. O yüzden ikinci kez okumuş gibi oldum. Aynı şekilde 2. cilt için yazdığım incelememi ve notlarımı da okudum. 3. cilt bir öncekinin kaldığı yerden devam ediyor. 33-50 arası bölümleri yani 5 ve 6. ciltleri işliyor bu kitap. Baştan sona oldukça heyecanlıydı bence. Nereye gitsek, kiminle konuşsak Johan'ın adı çıktığı için iyice merak uyandırdı. Veee sonunda Johan'ı gerçekten görmek de güzeldi (az da olsa). Bence hikaye güzel bir yöne gidiyor ve kafamdaki soru işaretlerinin bir kısmı da gitti. Çok da ara vermeden 4. cildi okumak istiyorum.
“kendime not.”
2024 38. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2024 00:00
*inceleme değildir* Bir duygu güncellemesi yapacağım. Animesini izlediğim için tüm olayları biliyor olmama rağmen yine de hikaye akışına kendimi kaptırıyorum. Harika bir iş. Bünyeyi deli bir heyecan sardı ve bir günde bitirmiş bulundum. Sıradaki cilde büyük bir keyifle geçilsin
2025 21. kitabı
Bu ciltte hikâye çok daha sürükleyici bir hâl alıyor. Tenma’nın yolculuğu boyunca tanıdığı insanların hayatına dokunması, onun karakterinin derinliğini gösteriyor. Johan’ın karanlığı giderek daha somut hissedilmeye başlanıyor ve geçmişe dair ipuçları ortaya çıkıyor. Okurken hem gerildim hem de bir sonraki adımı merak ederek sayfaları çevirdim.

Naoki UrasawaYazar · 76 kitap
Naoki Urasawa 2 Ocak 1960 yılında Japonya'nın Tokyo şehrinde dünyaya gelmiştir. Mangaka ve müzisyendir. Manga tarihini değiştiren sanatçılardan biri olarak tanındı. Üç kere Shogakukan manga ödülü, iki kez Tezuka Osamu Kültür Ödülü ve bir kez Kodansha Manga Ödülü kazandı.