Monster Cilt 2

Orijinal Adı:
Monster: The Perfect Edition, Vol. 2

Monster Cilt 2
2023 20. kitabı
Birinci çok güzel başlamıştı bu ciltte de devamı güzel işlenmiş bir manga okudum. Konuyu bilenler için doktorumuz johan’ı aramaya devam ediyor ve olaylar yakasını bırakmıyor. Heyecanla ve merakla okunuyor. Her kitabın sonunda alakasız yerlerde bitirip diğer kitapta farklı maceralarla geliyor yazar. Ben beğenerek seriye devam edicem. #monstercilt2 #manga
2023 Okuma Raporları
2025 16. kitabı
Bu ciltte hikâye daha da derinleşiyor; Tenma, yaptığı seçimin sonuçlarıyla yüzleşirken hem polis hem de toplum tarafından kuşatılıyor. Johan’ın varlığı daha belirgin hissediliyor ve Nina’nın (Anna) geçmişiyle ilgili detaylar açığa çıkmaya başlıyor. Gerilimin yükseldiği, karakterlerin psikolojik yönlerinin daha çok ön plana çıktığı bir cilt olmuş.
2022 2. kitabı
Başarılı bir beyin cerrahının verdiği bir karar sonrası bunun getirdiği sonuçlar işleniyor. Önce mesleki etik açısından doğru karar verdiğini düşünen Dr. Tenma yaşanan olaylar neticesinde bunu sorgulamaya başlar ve bir dizi cinayetin peşine düşer. Konusu kısaca bu şekilde ele alınabilir. Elde ettiğimiz şeyleri ne kadar çabuk kaybedebileceğimiz, doğru olduğunu düşündüğümüz şeyin aslında kötü sonuçlara da yol açabileceğini gördüğümüzde yaşanan karmaşa başarılı bir şekilde ele alınmış. Okuduğum en iyi mangalardan biriydi. Etik kavramını harika ele almış. Çizimleri de bir o kadar gerçekçi ve güzeldi. Heyecanla okudum ve sonraki cildi hemen tüketmemek için bekleyeceğim. Umarım serinin kalanı da hızlıca basılır. Roman okuyormuş hissine kapıldım, muazzamdı.
2023 39. kitabı
Okunma: 30 Nisan 2023 00:02
Puanım 4/5 (%81/100) Genel olarak başarılı bulsam da ilk cilt çıtayı çok yükseğe çıkardığı için onun kadar beğenmedim. Beklentilerim çok yüksek olduğu için bazı yerlerde tam karşılanmadığı oldu ama dediğim gibi genelini düşündüğümde ve ilk ciltle çok karşılaştırmazsam gayet güzeldi. Hikaye, Tenma'nın Johan yüzünden kaçak yaşaması üzerinden gidiyor. Oradan oraya savrulan Tenma Johan'a yaklaşmaya çalışıyor. Johan'ın erişilemez ve tanrısal bir figür olarak anlatılması da kitapta en sevdiğim şeylerdendi. Başlarda bazı kısımlar durgun olsa da son yarısı özellikle çok iyiydi. Devamı ne olacak merak ediyorum. Elimde şu an 3 ve 4.ciltler de var onlar bittikten sonra da büyük ihtimal devamının çıkmasını beklemeden İngilizce okurum diye düşünüyorum.
Monster
2025 249. kitabı
İyiki ankette en çok oy alan cilt oldu. Okuma maratonumu merak ediyorsunuz YouTube kanalıma beklerim sizleri Olayların her ciltte daha fazla derinleşmesini aşırı sevdim. Çünkü böyle yazmak , kurguyu hem tempoda hem de hasarsız tutmak çok zordur. Yapboz gibi seri ! Severek okudum cilt ikiyi de.
Manga
İyilik ve Kötülük Üzerine
2026 3. kitabı
İyilik içimizdeki kötüyü yok etmemiz gereken bir silah olduğunu düşünenler hiç kötülüğü içimizdeki iyiliği yok etmeye çalışan ferahlama mekanizması olduğunu düşündünüz mü?
Duygu ve Düşünce

Naoki UrasawaYazar · 76 kitap
Naoki Urasawa 2 Ocak 1960 yılında Japonya'nın Tokyo şehrinde dünyaya gelmiştir. Mangaka ve müzisyendir. Manga tarihini değiştiren sanatçılardan biri olarak tanındı. Üç kere Shogakukan manga ödülü, iki kez Tezuka Osamu Kültür Ödülü ve bir kez Kodansha Manga Ödülü kazandı.