մոշի

2024
Deniz Yayınevi

2024 33. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2024 22:15
Kitap farklı konuları ele almış Instagram da tavsiye üzerine okudum ama beklentimin üzerinde bir kitapti konular çok ince ve hassas işlenmiş okumanızı tavsiye ederim
Taner Durmaz
İsmi gibi değişik bir kitap
2024 26. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2024 05:59
Kitabı 2 defa okudum tek merak ettiğim
Taner Durmaz
bu kitabı yazdığı zamanlarda nasıl bir ruh halindeydi Kitabın ilk sayfasını okuduktan sonra kendinizi içerisinde her defa farklı biriymiş gibi görüyorsunuz
Moşi
gerçek anlamda bana iz bırakan bir kitap oldu
Günaydın
2024 1. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2024 12:11
Güzel sürükleyici bir kitap Bazı bölümlerde kendinizi içinde görebilirsiniz 9 bölümlük bir kitap 9 bölümü birbirinden farklı beğendim aldığı zamana değdi
2026 4. kitabı
Moşi, ilk bakışta sade bir hikâye gibi görünse de satır aralarında derin duygular barındıran bir kitap. Taner Durmaz bu eserinde yine insanın iç dünyasına dokunmayı başarıyor. Okurken en çok hissettiğim şey, masumiyet ile kırılganlık arasındaki o ince çizgiydi. Kitap, sevgi, aidiyet ve anlaşılma ihtiyacı üzerine güçlü bir anlatı sunuyor. Karakterlerin duygusal yoğunluğu abartıya kaçmadan verilmiş; bu da hikâyeyi daha gerçek ve daha etkileyici kılıyor. Özellikle bazı bölümlerde insanın içini burkan bir samimiyet var. Bence Moşi, büyük olaylardan çok küçük duyguların peşinden giden bir kitap. Ve o küçük duygular, okurun içinde büyük bir yankı bırakıyor. Kısa sürede okunabilecek ama etkisi uzun sürecek bir eser.
Günaydın
2024 10. kitabı
Farklı konular var ama mutlaka sizi anlatan bir konuya rast geliyorsunuz bazen acaba bu bölüm benim için mi yazılmış hissine kapiliyorsunuz Güzel ve akıcı bir kitap
2025 94. kitabı
Okunma: 14 Kasım 2025 11:25
#okudumbitti YAZAR: TANER DURMAZ YAYIN: DENİZ YAYINEVİ Herkese merhabalar bugün sizlere Taner Durmaz'ın kaleminden çıkan moşi kitabıyla geldim. Sevgili Taner Durmaz, Anadolu’nun çok sesli, çok renkli ama bir o kadar da hüzünlü atmosferini muhteşem bir dille anlatıyor. Kimi zaman bir dua, kimi zaman bir taş, kimi zaman bir dut yaprağı bile anlam yüklü bu kitapta Moşi’de sadece insanlar değil; toprak, ağaç, rüzgâr bile konuşuyor sanki. Her hikâye, “hatırlamak mı daha zor, unutmak mı?” sorusunu yeniden sorduruyor insana. Yazar, bizi geçmişle yüzleştirirken aynı zamanda şefkatin ve affetmenin ne kadar güçlü duygular olduğunu da hatırlatıyor. Bu kitapta sessizlik bile anlamlı… Çünkü bazı sessizlikler, bir halkın hafızası; bazı kelimeler, bir kuşağın ağıdı gibi yankılanıyor Moşi, sadece bir öykü kitabı değil; insanın kendine, köklerine ve geçmişine açılan bir kapı. Taner Durmaz’ın anlatımıyla; dilin, kimliğin ve hatıraların arasında, unutulmak istemeyen bir hikâye yankılanıyor. #ALINTILAR Evet maalesef bizler hem kız çocuklarımızı okutmuyoruz hem de kadın doğum doktoru istiyoruz. Bir zorlukla karşılaştığında üzerine gideceksin ki başarıya ulaşabilesin.