İstədiyiniz hər bir şeyi düşündüyünüzdən daha tez necə əldə etmək olar

Məqsədlər

Goals! How to Get Everything You Want Faster Than You Ever Thought Possible
Azerbaycan
Azerbaycanca

2024 11. kitabı
Bu mənim kitab haqqında ilk təhlilimdir, əslində təhlildə deməzdim sadəcə fikirlərimi bölüşəcəm. Bu kitabı 2 il əvvəl oxumağa başlamışdım, sadəcə özünüinkişaf kitabları çox ağır getdiyi üçün( məndə belədir) yarımçıq saxlamışdım. Bu dəfə isə tam olaraq oxuyub bitirdim . Gələcəy həyatınızda lazm olacaq tövsiyyələr verilir . Təbiki məqsədi olan insanlar üçün . Bu məqsədlərə də çatmaq üçün ilk öncə düşüncələrimizi dəyişməliyik , düşüncələrimizi dəyişməliyik ki həyatımızı dəyişə bilək.Kitabda da dediyi kimi: “siz ən çox nə düşünürsünzsə o da zamanla reallığa çevrilir” Oxumağı tövsiyyə edirəm , xoş mütaliələr!!
MəqsədlərBrian Tracy · Qanun Nəşriyyatı · 201696 okunma
2024 5. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2024 21:07
Brayan Treysinin "Məqsədlər" kitabını yenicə bitirmişəm. Kitabdan ən çox sevdiyim sitatı paylaşmaq istədim. "Nəyi ölçə bilmirsənsə, onu idarə edə bilməzsən" Oxuma siyahınıza əlavə edə bilərsiniz. Təbii ki, "Eat that frog!" dan sonra.
MəqsədlərBrian Tracy · Qanun Nəşriyyatı · 201696 okunma
2019 6. kitabı
Okunma: 19 Mayıs 2019 22:01
Brian Tracy-ni yenə yaradıb! Deməli belə, dostlar, bu kitabı çoxdan alıb oxumaq istəyirdim. Maraqlı idi ki, görəsən fərqli nəsə varmı. Düzü mənim üçün çox şey təkrar idi. Amma sizlər üçün faydalı ola bilər. ‼️ Niyəmi? Çünki: ‼️‼️ 1️⃣ Həyat məqsədlərini müəyyənləşdirə bilməyənlər bu kitabı o məqsədləri tapacağı yolda bələdçi kimi seçə bilərlər. 2️⃣ Bu kitabla Tracy oxuyucularını çoooox düzgün yönləndirib. Başlanğıc nöqtələrini və strukturlu ardıcıllığı əsrarəngizdir! Psixoloji məqamları nəzərə alaraq, davamlılığa aparan yolu aydınca izah edib. 3️⃣ İnsanın hər mənada özünü tanıması üçün lazımı tapşırıqlar və düşündürücü sualları da qələmə alıb. 4️⃣ Hazır olun, həyatınıza qata biləcəyiniz aforizmlər çox olacaq.
Goals!: How to Get Everything You Want Faster Than You Ever Thought PossibleBrian Tracy · Berrett-Koehler Publishers · 200496 okunma