Çevirmen:
2021
Boab Yayınlar

2024 14. kitabı
Okunma: 31 Mart 2024 11:48
Kitap benim için hayalkırıklığı oldu diyebilirim. Hikayeyi çok beğenemedim, konu harcanmış sanki. Gerek hikaye gerekse çizimler çok basitti bence. Ben maalesef etkilenmedim. Çok daha iyi öyküye ve çizime sahip çizgi romanlar var.
2025 30. kitabı
Kitap akıcıydı, hikayesi kendini merak ettiriyordu ama sonu beni tatmin etmedi. Tarihle bağlantılı ilerleyen bir yapısı var, 2. Dünya Savaşı döneminde insanların yüzleştiği problemler, yaşanmaya çalışılan ilişkilerden ve hayatın zorluklarından bahsediyor. Karakter tasarımları güzel ama bazen karakterlerin derinliği konusunda eksiklikler hissettim, aynı şekilde ilişkiler için de öyle. Yine de beğendiğim ve okuduğuma sevindiğim bir çizgi romandı. Sonu daha doğru düzgün bitmiş olsaydı daha da memnun olurdum.
·232 syf.·
2023 57. kitabı
Mülk'ü bir saatte neredeyse okudum bitirdim. Şahsen çizimlerini çok beğenmedim ve lehçe konuşmaları çevirmemeleri de saçmaydı. Mülk Yahudilere yapılan soykırım ve onların mallarına el konulmasına dair bir yapıt. Arada bir saklı bir hikaye var hüzünlü... Ama öyle vurucu bir metin değildi.
2024 36. kitabı
Yine çok güzel film gibi bir hikaye ve hoş bir grafik roman daha. Çizgiler biraz Hergé yani Tenten'in daha basitleştirilmişi gibi ama alışılıyor. Baobab'ı seviyoruz ve izliyoruz.