Müşterek Düşünceler

2021
Okuyan Us Yayınları

2024 18. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2024 12:12
Kitabı çok beğendim. İlk kitapları olan Sadeyi okumadan bunu aldım malum ekonomik sebepler. Bu güzel insanların yazılarını okurken ne kadar benden olduğunu fark ettim. Keyifle sindirerek okudum. Benim bakış açıma, hayat felsefeme uymayan çok ama çok az cümle vardı. Emeğinize sağlık Ege Erim Begüm Başoğlu
2024 Okuma Raporları
2024 2. kitabı
Okunma: 23 Mayıs 2024 14:11
Yaşamdan nokta atışı diyebileceğim tespitlerle yerini alıyor. Yazarlar, hayatınıza dair başlıkları içinde bulacağınız tecrübe ile doğrulanmış ve kimi zaman örneklerle anlatılmış konulara yer vermişler. İhtiyacınız olduğunda sayfalarını yeniden açmaya değer bulacaksınız.
2025 7. kitabı
Okunma: 12 Mayıs 2025 11:36
Surekli kitap indiriminde gorunce bu yazari denemek istedim, hic gerek yokmus o kadar ayni degil benzer gozlerden bile bakamiyoruz ki su gune yazdigi seyler surekli ayni; telefon, telefondan uzak durmak ayni seyin farkli tekrarlari ucuk hayatlar kapatirken fark ettim ki yazarlardan biri zaten bu topraklarda dogmamis diğeri de bir zaman sonra baska yerlere goc etmis. Olduklari yer icin belki gerceklestiriliebilir yasma bicimleri.

Begüm BaşoğluYazar · 3 kitap
İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olduktan sonra Istituto Europeo di Design Milano’da Moda Tarihi eğitimi aldı. Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi Küratörlüğünün yanı sıra Vakko Esmod Moda Akamedisi'nde moda kültürü dersleri vermekte, blank-mag'de editörlük ve köşe yazarlığı yapmaktadır. Gönüllü çalışmaları kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji Laboratuvarı için kitap; Khan Academy Türkçe için ise Sanat Tarihi eğitim videolarını seslendirmektedir.