Kingston Lane 1

İlk Yayın Tarihi:
29 Ağustos 2023
Montlake
İngilizce

Hayran olmadım ama keyif aldım
2026 7. kitabı
çıtamı yüksek tutuyorum, T.L. Swan söz konusu olunca. Diğer yazarlar beni bunaltıyorken Swan’ın kalemi bana daha akıcı geliyor. Sonuçta klişe bir şey okuyorsak, basit olsun her şey. Yemin ederim ki bu kitaplardaki yakışıklı, azgın, zengin, leziz erkekler DNA’mı bozuyor; hayatımın ne kadar yavan olduğunu düşündürüyorlar artık Kitaba gelirsek: Sayfalarda güldüğüm, sırıtığım, kızdığım bölümler tabii ki vardı. Fakat! Hiç heyecan uyandırmadı bende. Oysa bir önce okuduğum Play Along kitabı kalbimi aşırı heyecanlandırmıştı. O heyecanı burada da aradım ama yoktu. Bu seksi kaplanlari ani bir manevrayla nasıl kediye dönüştürüyor bu yazar, hayret ediyorum. Tak, bir şey oluyor ve birden haftalardır üzdükleri kadın olmadan hayatlarında yaşayamaz hâle geliyorlar; süt dökmüş kedi gibi oluyorlar. Kızımız pasifti. Oğlan tam bir korkaktı. Malzeme vardı ama yazarımızın biraz kafası karışıktı sanki, bilmiyorum. Böyle tam geçmedi bana. Fakat kitabın sonlarına doğru iki-üç olayda kalbim hızlanmadı değil, yani “oh be, sonunda” dedim. Çerezlik güzeldi. Ama şu an listemde T.L. Swan kitaplarının arasında ısınamadığım üçüncü çift olarak yerlerini aldılar. Spoiler içerir: Adamımız bildiğin alev ateş ama tam bir p*şt. Kızla yatıyor, sonra “arayacağım” diye yalan söylüyor ama aramıyor. Sonra kızın arkadaşı onu gece barda görüyor, kıza video atıyor. Ba ba, herife bak! Kız da bildiğin pasif. Aradan yıllar geçiyor, adama bunu söyleyince adam bir özür bile dilemiyor Neyse, öpüşme, koklaşma, ilişki yaşıyorlar; yatak arkadaşı oluyorlar .
My TemptationT.L. Swan · Montlake · 010 okunma