Mart 2022
Cinius Yayınları
Türler:

2022 30. kitabı
"Yıldızlar geceye kavuştuğu an parlar." ya bende gözbebeğim olan Necm 'i elime aldığım an parladım. Çünkü içim mutlulukla doldu. Duygularımı tarif edebilir miyim? Sanırım kelimelerle
2022 233. kitabı
#seldaokudu #Necm Duygu dolu hislerle derlenen deneme türü ile bir nevi kişisel gelişimi de kapsayan,ara ara okuyabileceğiniz özellikle genç jenerasyonun hayran kalacağı bir öneriyle geldim. Bir çırpıda okuduğum fakat içerisinde şarkı isimleriyle örnekleriyle mevcut  ve fonda romantik bir şarkı eşliğinde enfes bir okuma olur. Bölümlerde  şiirler dışında ara ara hikayelerle renklendirilmiştir. Sihirli vurucu cümleleriyle yazar sizinle sıcacık içten sohbet niteliğinde içsel dünyasını aktarıyor. Ben açıkcası başarılı buldum. Önü açık ve yeni yazı ve kitaplarını raflarda görmek gençlere olan inancımı daha da arttıracak. Sedanur Karlı  kalemin daim olsun. Sakın yazmaktan ve geliştirmekten asla pes etme. Koyu punto kullanılması, yerinde tespitleri ve kullandığı alıntılar ile de gerçekten çok başarılı ayrıca bir kaç şarkı bölümleri de benim sevdiğim detaylar arasında yerini aldı. #alıntılar Herkesin içinde sızlayan, zaman zaman kabuk bağlamış yaraların tekrar kanadığı anlar vardır ve bazı yaralarımız sevdadandır. Özgürlük bir damla yaşta saklıymış ama bunu anlamak oldukça sancılıymış. İnsan tüm depremlere dayanır da karşıdakinin tek cümlesiyle yıkılır. Her gün hayaller ve umutlar asın gökyüzünüz olan tavanlarınıza ve her gün artan umutlarla aydınlatın karanlık olan dünyanızı.
2022 19. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2022 17:29
Ayakta kalmaktan yorulmuş olman bir şeylere yaklaştığını gösterir. Merhabaa. Bugün sizlere canım arkadaşım Nur’un kitabı Necm ile geldim. Bu güzelliğin teyzesi olmak çok güzel bir duygu. Necm’i uzun
2022 92. kitabı
Merhaba kitap severler; Hani bazı kitaplar vardır.Ruhunuza iyi gelir.Zinde kalmanızı sağlar.İşte bu kitapta tam olarak öyle.