#Okudum
#KişiselGelişim
#FGKYayınları
#179sayfa
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere FGK Yayınları'ndan çıkan NÖRO-KOD isimli kişisel gelişim kitabıyla geldim. Yazarı öyle çok yönlü ki!.. Belki siz onu sadece polisiye yazan biri olarak bildiniz. Ben bir ağacın dallarında onlarca çeşit meyve yetiştiren biri olarak görüyorum. Yazarlığını ciddiye alıp, okuyucusuna dolu dolu çıkan başarılı kalemleri gıptayla takip etmeye özen gösteriyorum. İmrenilesi altın bilezikleri pırıl pırıldır onların. Daima kendini yenileyen sabit kalmayan yazar ne kıymetlidir! Okuyan ne şanslıdır! Işığı güneş açtırır yüzlerde. Renkler dans eder kalplerde.
Gök kuşağı renklerin sahibi:
Yazar koçu, GHOST YAZAR, Yaşam
Koçu, NLP, EFT, STRES YÖNLENDİRME alanlarında yıllarını bilgisini, birikimini, azmini, öz verisini vermiş, gördüğünüz tüm başlıkların eğitimini almış
Filiz Gökdemir KÖŞKER öğretmen,
FGK YAYINEVİ sahibi. Bir çırpıda söylemek bile böyle zorken, varın onun azmini siz hesap edin.
Belki çok uzattığımı düşündünüz.! Ama okuyandan çok yazar olan bir ülkede mayası tutmuş yazarları tanıtmak, ayırt etmek bir bakıma okuyucuya düşüyor. Bilin, bilin ki her yazar yazar değil, çıkardığı kitapta kitap değil. O sadece kağıda ihanet, cebe israf.!
Sevgili okuyucu, şimdiye dek faydalanıp bilinçlendiğini, yol, çıkış kapısı bulduğunu sandığın o tüm kişisel gelişim kitaplarını bir kere koy kenara. Bir bardak suyla avunduğun klişe çok bilindik sözleri at zihninden. Zira suyun kaynağı varken, az bir suyla uyutulduk. O çok baba laflar vardır hani, "Hayat, vazgeçtiğin yerden başlar", "Dün geçti âna kilitlen", Dayan ve üstele… Bu acı, adım adım senin iyiliğine dönüşecek.”, “Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekir.”, "Yaşamındaki sınırlar yalnızca senin