Uygulamalı Kendine Yardım El Kitabı

Filiz Gökdemir Köşker
2023
FGK Yayınları

Puan vermedi
#OkudumBitti #FilizGökdemirKöşker #NöroKod 179 sy Her şey senin algılama şeklinle ve yüklediğin anlamla ilgili..!! İnsan zihni genelde pusuda bekleyen, onları harmanlayan, besleyen kötü anılarla doludur. Öyle ki, hatırlamak istemediğimiz/ istemeyeceğimiz, tamamen silinip yok olmasını istediğimiz bu anılar, insanı bambaşka bir kişiliğe büründürebiliyor, farkında olmadan. Zihnin içindeki o iyi ile kötünün çakışmaları, geçmişte veya küçüklükte yaşadığımız anların & anıların, kötü şeylerin acısının yavaşça geçip silineceğini düşündürse de ve bunu içten içe istesek de aslında hiç bir zaman geçmez..!! Öyle ki bunları görmezden gelip hiç sayarız çoğu zaman. Hiç olmamış, yaşanmamış gibi yaşarız kaldığımız yerden... Halbuki zihnimizde benliğimizde bastırmaya çalıştığımız bu anılar her an bizimledirler. En ufak bir kıvılcım yada kırılma noktası ile yeniden su üstüne çıkarlar, avını bekleyen avcı misali.. Ve bu durumun şuan ki yaşantımıza , sorunlarımıza sebep olacak en büyük faktör olduğunu biliyor muydunuz ?? Geçmişin bıraktığı o yansımalar, kalıcı izler , tramvalar, korkular, hasarlar ve şimdiki bene olumlu yada olumsuz şekil veren bütün bu yaşadıklarımızdır. Kurtulmak istediğimiz hastalıklarımız da dahil. Düşüncelerimiz gelip geçici misafirlerimizdir. Hangisini nasıl ağırlayacağımız, hangisini nasıl uğurlayacağımız tamamen bizim elimizde ve kararımızdadır. O halde neden esas duygularımız ile uyum içinde olan, derinlerde olumlu ve etkili değişimler oluşturabilecek misafirlerle ilgilenmek ve var saymak yerine, bizi sağlıkta dahil her türlü olumsuzluklar ile aşağı çeken , yavaş yavaş eritip yok eden düşünceleri misafir edelim ki benliğimizde, ruhumuzda.. Kaygı , tasa, endişe, korku, hastalık ve fazlasına ,bütün güzel enerjimiz ile yol verip gönderelim.. Şu
Nöro KodFiliz Gökdemir Köşker · FGK Yayınları · 20236 okunma
2023 44. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2023 23:23
#Okudum #KitapYorum #NöroKod #FilizGökdemirKöşker #KişiselGelişim #FGKYayınları #179sayfa Merhaba arkadaşlar, Bugün sizlere FGK Yayınları'ndan çıkan NÖRO-KOD isimli kişisel gelişim kitabıyla geldim. Yazarı öyle çok yönlü ki!.. Belki siz onu sadece polisiye yazan biri olarak bildiniz. Ben bir ağacın dallarında onlarca çeşit meyve yetiştiren biri olarak görüyorum. Yazarlığını ciddiye alıp, okuyucusuna dolu dolu çıkan başarılı kalemleri gıptayla takip etmeye özen gösteriyorum. İmrenilesi altın bilezikleri pırıl pırıldır onların. Daima kendini yenileyen sabit kalmayan yazar ne kıymetlidir! Okuyan ne şanslıdır! Işığı güneş açtırır yüzlerde. Renkler dans eder kalplerde. Gök kuşağı renklerin sahibi: Yazar koçu, GHOST YAZAR, Yaşam Koçu, NLP, EFT, STRES YÖNLENDİRME alanlarında yıllarını bilgisini, birikimini, azmini, öz verisini vermiş, gördüğünüz tüm başlıkların eğitimini almış Filiz Gökdemir KÖŞKER öğretmen, FGK YAYINEVİ sahibi. Bir çırpıda söylemek bile böyle zorken, varın onun azmini siz hesap edin. Belki çok uzattığımı düşündünüz.! Ama okuyandan çok yazar olan bir ülkede mayası tutmuş yazarları tanıtmak, ayırt etmek bir bakıma okuyucuya düşüyor. Bilin, bilin ki her yazar yazar değil, çıkardığı kitapta kitap değil. O sadece kağıda ihanet, cebe israf.! Sevgili okuyucu, şimdiye dek faydalanıp bilinçlendiğini, yol, çıkış kapısı bulduğunu sandığın o tüm kişisel gelişim kitaplarını bir kere koy kenara. Bir bardak suyla avunduğun klişe çok bilindik sözleri at zihninden. Zira suyun kaynağı varken, az bir suyla uyutulduk. O çok baba laflar vardır hani, "Hayat, vazgeçtiğin yerden başlar", "Dün geçti âna kilitlen", Dayan ve üstele… Bu acı, adım adım senin iyiliğine dönüşecek.”, “Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekir.”, "Yaşamındaki sınırlar yalnızca senin
Nöro KodFiliz Gökdemir Köşker · FGK Yayınları · 20236 okunma

Filiz Gökdemir KöşkerYazar · 6 kitap
12 Ocak 1968'de İskenderun'da doğdu. İlkokulu İskenderun'da, ortaokul ve lise eğitimini Urfa'nın Birecik ilçesinde Fırat kıyısındaki Birecik Kız Meslek Lisesinde bitirdi. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi’nde dört yıllık lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Ümraniye’de aile ekonomisi ve beslenme öğretmeni olarak göreve başladı. 1994’te başladığı öğretmenlik hayatını Gaziantep, Bartın, Tarsus ve son olarak Mersin /Arpaç Bahşiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni olarak başarıyla tamamlayıp 2019 yılında emekli oldu. Halen Mersin/Erdemli’de yaşamaktadır.