Ağustos 2018
Desen Yayınları

2024 271. kitabı
Bir soru sorarak başlamak istiyorum. Öfkeyi bir renkle bağdaştıracak olsanız bu hangisi olurdu, neden? “Onunla konuşmanın yararı yoktu, çünkü öfke sağırdır. Ona bir şey göstermeye çalışmanın yararı yoktu, çünkü öfke kördür. Onu ikna etmeye çalışmanın da yararı yoktu çünkü öfke kibirlidir, ahmaktır ve yalnızca kendisini düşünür.” Öfke bu kadar güzel başka hangi cümlelerle betimlenebilirdi ki… bu kitaba bibliyoterapi üzerine yapılmış bir çalışmada denk gelmiştim. Bu arada kitaba hâkim olan renk kırmızı. Çocuklara bu duyguyu sezdirmek için kitaba başvurabilirsiniz. Kitapla kalın. Blandina FrancoBlandina Franco ÖfkeÖfke
ÖfkeBlandina Franco · Desen Yayınları · 201850 okunma
Puan vermedi·250 syf.·
2018 43. kitabı
Bildiğimiz çocuk kitaplarından çok çok farklı olarak yapılmış hatta tabiri caizse işlenmiş bir kitap. Öfke nedir? sorusunun cevabını her insana en güzel şekliyle anlatan incelikli bir kitap. Okuduktan sonra çocuk kitaplarına imrendiren kitap.
ÖfkeBlandina Franco · Desen Yayınları · 201850 okunma

Blandina FrancoYazar · 1 kitap
Brezilya doğumlu Blandina Franco, çocuklar için kitaplar yazmaktadır. Blandina Franco, José Carlos Lollo ile birlikte son yedi yılda otuzdan fazla çocuk kitabı yayımladılar. İki kez En İyi Çocuk Kitabı Jabuti Ödülü’nün finaline kaldılar ve 2012’de Bologna Festivali’nde “Bologna Ragazzi Dijital Ödülü - Mansiyon Ödülü”nü kazandılar.