Öpücük

Geneva Lee
Nisan 2019
Pay Yayınları

2023 38. kitabı
İlk kitaba nazaran daha iyiydi fakat bazı bölümlerde gerçekten baş karakter beni çok irite etti. Her şeyi kabullenmesi biraz sinir bozucuydu ya da yaşanan olaylar karşısında yeterince hislerini açıklayamadığını düşündüm ama sonlara doğru tekrardan kitaba ısınmaya başladım. Yine de seriyi bitirmeyi düşünüyorum. Sonu da heyecanlıydı devam edilebilir.
2023 23. kitabı
Kendi markasını kurmak için adım atan Belle ye annesi kötü bir şekilde karşılık verir. Babası öldükten sonra annesine borçlar için çok fazla para ödemiştir ancak annesine bu yetmez ve bazı borçları üzerine atmak ve elindeki parayı almak ile tehdit eder ve bunuda yapar. Aile yemeğinden bu yana Hammond ın Belle ye tavrını bilir. Belle nin hayatta kalması için ondan vazgeçmesi gerekir. Bunu Alexander ister. Bunu yapmak için Velvet e gider ve Georgia üzerinde dominantlık yapar, cezalandırır. Belle nin izlediğini bilir ve Belle ile tartışır. Belle kaçıp gider. Smith çok acı çeker ama kendini ondan uzak tutmaya çalışır ama Belle ye de aşıktır. Belle New York a işi ile ilgili bir röportaja gider ve ekibin kendisini aldırıp, pahalı bir otele yerleştirdiğini düşünse de odaya çıkınca Smith i görür ve şok olur. Smith planını ona göre ayarlamış ve yanında olmak istemiştir. Özlem kendini aşk dolu anlara bırakır ve ona aşık olduğunu,bilerek ayrılık gösterisi yaptığını, onu korumak istediğini açıklar. New York da geçen aşk ve tutku dolu zamanlardan sonra Smith, Belle nin aile özlemini ve ona olan aşkını, iyi bir insan olma, düzgün bir hayat sürme düşüncesi içinde olduğunu anladığı an bir yüzük alır ve evlenirler. Kime bunu bilmez. Alexander ı ziyaret eden Smith ona Hammond ile ilgili her şeyi verir. İşbirliği içindedirler. Çünkü Kralın ölümüne sebep olur. Bunun için Hammond Danieli desteklemiş, Clara 'nın ölmesini istemiş ve düğünü bastırmıştı. Belle iş yerinden çıkmış eve gitmek isterken bir anda saldırıya uğrar ve saldırgan tecavüze yeltenir ancak polis yetişir. Hastaneye kaldırılan Belle nin yanına yetişen Smith bunu Hammond un yaptığına emindir. Belle ye olanlar için kendini suçlar ama bununla baş etmeye çalışırlar. Bu sırada Smith velvete gider , Hammond ın her şeyi
Yorum
2021 37. kitabı
Okunma: 12 Temmuz 2021 13:54
İlk kitap Rüya'ya göre daha az cinsel öğe vardı ve aksiyon biraz daha fazlaydı, bu kitapda olaylara biraz daha geçiş oldu. Sırlar ortaya saçılmaya başladı, Belle klasik aşık kadın olması hoştu ama içgüdüsel dürtülerinin daha ağır basması biraz da farklıydı. İki tarafında birbirini sex için mi sevdiklerine, yoksa gerçekten aşık oldukları için mi sevdiklerine emin değilim, sanırım her ikiside olması daha olası ve mantıklı. Belle'nin başına gerçekten talih kuşu kondu, açıkçası bende etkilenirdim Smithden ayrıca adamın varlıklı olmasıda işine gelmiş gibi düşünüyorum, bunun tek nedeni hayalindeki moda evini açmak için verilen parayı sorgusuz sualsiz itiraz etmeden alması olduğumu düşünüyorum. Şahsen ben gerçekten sorgulardım şuana kadar yaşanılanları. Kız bir dur düşün bu adamın söylediğinden daha fazlası var bence doğru söylerken bile yalan söylüyor inanma körü körüne diyrom. Açıkçası ben şimdiye kadar olan bütün kısımları yadırgadım, nedeni de Belle'nin hiç bir şeyi çok fazla sorgulamaması ve direnip itiraz etmeden sürekli kabul etmesinden dolayı bence. Kitap sonuna kadar Smith'in çok fazla kontrolcü , baskıcı yönetmeye çalışan biri olduğunu düşündüm umarım serinin son kitap'ı Sonsuza Dek'de durum değişir, bu kitapda daha az cinsellik görmek hoşuma gitti bir nevi olayların sarp'a sarması ve bazı sırların ortaya çıkması daha hoştu. Siz yoruma göz atarken bende son kitap'a koşarak gidip başlıyayım. Bakalım Belle korkularını aşıp çiftimiz evlenecek mi.
Roman