Nihayet seriyi bitirdik. Son ciltte gelecekten mektuplara Kakeru'nun gelecekte ki oğlunun da mektubu ekleniyor. Yaşamın, arkadaşlığın, mutluluğun anlamları uzerine son bir dokunuş gibiydi. Tüm arkadaşlar yaşamanın anlamını başka açıdan bulmuş oldu.
Sonunda ki bölüm için önce ne mana desem de sonra anlatılmak istemenin sevgini ifade etme gerekliliği olduğunu düşündüm. Sevginizi dile dökün ki karşı taraf yanılgıya düşmesin.
Genel olarak tüm seri biraz durağan ve aynı şeyin tekrarı gibiydi. Anlatılmak istenen şeyler güzel olsa da bir yerden sonra sıkılmaya başladım. Belki ben de Hagita gibi 'ölmek istemenin' ne demek olduğunu anlamadığımdan. Çizimleri tüm seri boyunca beğendim.
Orange - Cilt 7Ichigo Takano
Manga okumayı bıraktım fakat bunu bırakadım! Bitmesine çok üzüldüm ama mutlu sonla bittiğine çok sevindim. Çok tatlı çizimleri vardı. Ayrıca diğer küçük hikayenin ismini şuan çok hatırlamıyorum ama onuda çok sevdim. Önereceğim mangalardan birisidir.
En sonunda tam anlamiyla seri bitti ama son kismindaki Hayal Kuran Taiyo kısmını saçma buldam da manga genel anlamda farkindalik yaratmak uzerine kurulu cok sevdim kalbimi koydum resmen.