Rüyaların söylediklerimin hakikatini bilir. Outlander
Yüzyıllar boyunca insanlar çemberlerin cazibesine kapıldı, çember gördükleri yerlere anlamlar yükledi. Gezegenlerin güneşin etrafında sonu gelmeyen dönüşünden, saatin kollarının hareketine ve basit bir alyansa kadar. Bir çemberin insanın hayatını nasıl etkileyebileceğini en iyi ben bilirim ya da ölümünü. Outlander
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Bu modern çağda iyilik ve kötülük düşüncesini reddetmek moda. Ama kötülük diye bir şey var ve iyi insanları da günaha tatlı bir esriklik katarak ele geçiriyor.. Outlander
Düşünce
Dizi ve film olan kitaplar
🎬 Gecenin Gölgesi - A Discovery of Witches - IMDb: 8.0 Deborah Harkness'ın 'Ruhlar Üçlemesi' roman serisinden uyarlanan dizi, 2018 yılında yayınlanmaya başladı. Seçkin bir cadı ailesinden gelen genç öğrenci Diana Bishop, araştırma yapmak için gittiği kütüphanede mühürlü bir el yazması bulur. Bulduğu bu el yazması yeraltı dünyasında karışıklığa neden olur. Kütüphaneyi cadılar, iblisler ve vampirler gibi doğaüstü yaratıklar ele geçirir. Diana, her şeyi düzeltebilmek için Matthew isimli güvenilmez bir vampirden yardım alır. 🎬 Yüksek Şato’daki Adam -The Man in the High Castle - IMDb: 8.0 Philip K. Dick'in 'Yüksek Şatodaki Adam' adlı eserinden uyarlanan dizi, 2015-2019 yılları arasında dört sezon olarak yayınlandı. Dizi, Nazilerin İkinci Dünya Savaşı'nı kazandığı ve Almanlarla Japonların hükmettiği bir dünyada geçer. Büyük bir baskı altında yaşayan insanların kimisi isyan ederken kimisi bu durumu kabullenir. 🎬 Değiştirilmiş Karbon - Altered Carbon - IMDb: 8.0 Richard K. Morgan'ın aynı isimdeki romanından uyarlanan dizi, 2018-2020 yıllarında iki sezon yayınlandı. İnsanların ruhlarının başka bir bedene aktarılabildiği bir evrende geçen dizi, seçkin bir time sahip Takeshi Kovacs'ı konu alıyor. Kovacs, bir isyan sonucu bütün ekibini kaybeder. Kendi zihni de buz içerisinde hapsedilir. Yüzyıllar sonra Laurens Bancroftm adlı zengin bir adam, bir cinayeti çözmesi şartıyla ona hayatını geri verir. 🎬 11/22/63 - 11.22.63 - IMDb: 8.2 Stephen King'in aynı isimdeki eserinden uyarlanan dizi, 2016 yılında 1 sezon olarak yayınlandı. John F. Kennedy suikastını engellemek amacıyla zamanda yolculuk yapan Jake Epping, bu suikastı önlemeye çalışırken birçok engelle karşılaşır. Üstüne Jake, geçmişte yaşayan Sadie adında bir kadına aşık olur ve işler iyice çıkmaza girer. Dizinin başrollerinde James Franco ve Sarah Gadon
“Sevginin olduğu yerde ondan konuşmanın gereği olmazdı. O ölümsüzdü ve yeterliydi.” Diana Gabaldon Yabancı
Aşk
Dünya Outlander Günü
En kısa zamanda, hikayenize kitaplarla da eşlik edeceğim, Claire ve Jamie ❤️ #worldoutlanderday Diana Gabaldon Yabancı
1000k