Andrea Oliver #1

İlk Yayın Tarihi:
Ağustos 2018
Martı Yayınları
Orijinal Adı:
Pieces of Her (Andrea Oliver #1)

2025 16. kitabı
Okunma: 08 Mart 2025 22:22
Konusu: Tanıtım bülteninden; Hayatta en iyi tanıdığını düşündüğün insan tamamen bir yabancı çıkarsa? Andrea Cooper, annesi Laura’ya dair her şeyi bildiğini düşünüyor. Tüm hayatını küçük bir sahil kasabasında geçirdiğini, sakin bir yaşam sürmekten başka bir amacının olmadığını ve hiç sır tutmadığını biliyor çünkü hepimiz annelerimizi iyi tanıyoruz, değil mi? Ancak bir gün, alışveriş merkezinde yemek yerken kendilerini bir silahlı çatışmanın içinde bulduklarında ve annesinin, varlığından şüphelenmediği karanlık yanını fark ettiğinde Andrea için her şey bir anda değişir.  İnceleme: Kitap geçmiş ve günümüz şeklinde ilerliyor fakat o kadar uzatılmış ki bazı yerlerde sıkıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Genel olarak güzel bir kitaptı ama biraz da karışık bir ilerleyişi vardı, belli bir düzen yok gibiydi. Kitap seri ve maalesef seriye devam etmeyeceğim. Direkt olarak dizisini izleyeceğim. Okumak isteyenlere keyifli okumalar diliyorum.
ParçalarKarin Slaughter · Martı Yayınları · 202252 okunma
2022 28. kitabı
Kitabın geçmiş ile günümüz arasında gidip gelen bir kurgusu var. Günümüzde geçen bölümler fena değildi ama geçmişin anlatıldığı kısımlar zor ilerledi. Dolambaçlı bir yolda yürüyormuşum gibi hissettim okurken. Yani bana göre ortalama bir kitaptı. Parçalar, Andrea Oliver Serisi'nin ilk kitabı. Seri yenilerden. Şimdilik iki kitaptan oluşuyor. Ben kitabı sevmediğim için devamını alıp okumayı düşünmüyorum. Üstelik yazarın okuduğum ilk kitabıdıydı. Bizde çıkan tüm kitapları baskısı olmadığı için binbir zorlukla edinmiştim. Diğerleri de bu kitap gibi vasat değildir inşallah. Karin Slaugter kitapları - The Grant County serisi: Körbakış - Blindsighted (2001) Acı Öpücük - Kisscut (2002) Soğuk Korku - A Faint Cold Fear (2003) Silinmeyen - Indelible (2004) İnançsız - Faithless, (2005) Beyond Reach (2007), Skin Privilege (UK title) - Will Trent serisi: Saplantı - Triptych (2006) Paramparça - Fractured (2008) Acımasız - Undone (2009), Genesis (UK/Australia title) Darmadağın - Broken (2010) Kapkaranlık - Fallen (2011) Snatched (2012, ebook novella) Criminal (2012) Busted (2013, ebook novella) Unseen (2013) Tutsak- The Kept Woman (2016) [8]
ParçalarKarin Slaughter · Martı Yayınları · 202252 okunma

Karin SlaughterYazar · 22 kitap
Georgia'nın güneyinde küçük bir kasabada büyüdü. Çocukluğundan beri kısa öyküler, romanlar yazmaktadır. Körbakış (Blindsighted), Acı Öpücük (Kisscut), Soğuk Korku (A Faint Cold Fear), Silinmeyen (Indelible), Faithless ve Triptych adlı çok satan eserlerin yazarıdır. Büyü Gibi (Like a Charm) isimli, çok yazarlı kitabın ise editörüdür. Halen Atlanta'da yaşamaktadır.