Efsane Kahramanlar -3

Sultan ve Dracula
ile başlayan vampir macerası 2. Kitap olan
Akıncı ve Vampir
Akıncı ve Vampir
ile devam etmişti. İkisindede kötü olan kana susamış vampirler yok edilmişti. 2. Kitabın sonunda vampirin çocuğu yakalanmış ve daha çocuk olduğu için öldürmenin doğru olmadığına karar verilip ilgilenilmesine karar verilmişti. Çocukla ilgilenen ve çocuğun çok sevdiği kişi ölünce vampir çocuk bulunduğu yerden kaçmıştı.
Piramit
kitabında ise gizemli ölümlerle ilgili şikayetler almaya başlanınca akıncı torunu Cemil, padişahın izni ile vampirin peşine düştü ama hiç ummadığı bir şeyle karşılaştı:) Vampir Radu müslüman olmuştu:) Atalarımızın merhameti vampirleri ve kurt adamları da kapsamış:) Seriyi okurken en çok bunda ters köşe oldum ve en çok bunda eğlendim… Fantastik sevenlere tavsiye edilir. Bir şans verebilirsiniz:)
PiramitErhan Akhan · Aile Yayınları · 20252 okunma

Erhan AkhanYazar · 7 kitap
Erhan Akhan, Bilim Kurgu & Fantastik, Edebiyat, Roman kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; On Bir Kılıç - Akıncı Günlükleri 1, Selçuklu Arslanı, Selçuklu Bacısı, Son Akıncı olarak sayılabilir. Erhan Akhan kitapları; Çınaraltı Yayınları, Yeditepe Yayınevi aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Erhan Akhan tarafından yazılan son kitap "Son Akıncı", Çınaraltı Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.