Yazar:
Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı
İngilizce

2024 51. kitabı
Okunma: 28 Eylül 2024 23:05
Mona Awad’ın Rouge romanı, güzellik, yas ve takıntı üzerine karanlık ve gerçeküstü bir hikaye. Belle’in, annesinin ölümünden sonra kendini tuhaf bir güzellik tarikatında bulmasını konu alıyor. Kitap, etkileyici görseller ve şiirsel bir üsluba sahip olsa da, sık sık tekrara düştüğünü ve takip edilmesnin gittikçe zorlaştığını hissettim. Temalar, gizemli öğeler, kısacası kitabın elementleri fazlasıyla ilgi çekiciydi. Fakat, bu elementleri bir anlatımla birleştirince bütün o büyüsünü kaybetmiş gibiydi.
RougeMona Awad · Simon + Schuster UK · 20235 okunma
Deniz anasi ve delisi
2025 8. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2025 14:09
Cok gereksiz bir kitap, guzellik dunyasinin sacmaligini incelemeye calisan ve icindeki cult tarzi yasam stilini canlandirmaya calisan yazarimiz amacina ulasamadi, 70 sayfa olsa belki sarardi ama bu kadar uzun ve bos deli deli sacma konusmalara hoc gerek yoktu, yazmis olsun diye yazilan bir kitap. Hic kendinizi bunu almakla ya da dinlemekle yormayin paraniza yazik. Nasil hep kandirilip boyle sacma kitaplar okudugumu anlayamiyorum kendi zamanimi harcadim keske geri alabilsem.
RougeMona Awad · Simon + Schuster UK · 20235 okunma

Mona AwadYazar · 2 kitap
Mona Awad, Kanadalı bir romancı ve kısa hikaye yazarıdır. İlk defa, bir kadının beden imajı meseleleriyle yaşam boyu mücadelesine dair bir roman olan 13 Ways of Looking at a Fat Girl adlı romanıyla ilk ödülünü kazandı.