Landry #1

Ruby

V. C. Andrews
Tahmini Okuma Süresi:
12 sa. 31 dk.
Sayfa Sayısı:
442
Basım Tarihi:
Şubat 1994
İlk Yayın Tarihi:
Ocak 1993
Yayınevi:
Pocket Books
Orijinal Adı:
Ruby
Orijinal Dil:
İngilizce
ISBN:
9780671759346
Dil:
İngilizce
Format:
Karton kapak
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

8/10
·381 syf.·
2019 1. kitabı
V. C. Andrews'ün ölümünden sonra onun notlarıyla yazılan bir kitap olduğunu duydum bir beşlemenin ilk kitabı. Kitapta iyi ve kötünün kardeş olup bazen birbirine karışabileceği ikiz kardeşler üzerinden anlatılıyor. Ruby zengin babasının haberi olmadan fakirlikle büyüyen bir Cajun kızı ikiz kardeşi ise şımartılmış bir zengin züppe. İkisinin buluşması ve sonrasında yaşadıklarını kitapta bulabilirsiniz. Akıcı anlatımı nedeniyle iki günde bitirdim. Spoiler olmasın diye daha fazla yazamıyorum. İyi okumalar.
Edebiyat
Çatıdaki Kıvılcım: RubyV. C. Andrews · Altın Kitaplar · 1999186 okunma
10/10
·381 syf.··
2017 73. kitabı
·
269 günde okudu
·
Okunma: 26 Aralık 2017 00:00
Hayatımı değiştiren bir kitap.Bu kitap ile beraber okuma alışkanlığı kazandım ve hikayelerime esin kaynağı oldu.Kesinlikle mükemmel.Catherine karakteri favorim.Serinin diğer kitaplarını da merakla okuyacağım. İkinci kez okudum.Hala aynı fikirdeyim.Ruby'yi yine sulugöz ve sevilesi bulmuyorum. Şöyle bir baktığımda kolay okunabilir ama benzer karakterlerin olduğu bir kitap.Yazar fantezilerini de çok açık belli ediyor.Serinin diğer kitaplarını da aynı heyecanla okuyabilirim inşallah.
Çatıdaki Kıvılcım: RubyV. C. Andrews · Altın Kitaplar · 1999186 okunma

Yazar Hakkında

V. C. AndrewsYazar · 55 kitap
İsminin uzun hali Virginia Cleo Andrews’dir. Andrews,1923 yılında Portsmouth Virginia’da doğdu. William Henry Andrews ve Lillian Lilnor Parker Andrews’un üç çocuğundan biriydi. Sıradışı bir çocukluk geçiren ve oldukça zeki olmasından dolayı, Andrews’in 3. ve 6. sınıfları okumasına gerek görülmemiştir.Virginia Cleo Andrews’un romanlarında anlattıklarının bazılarının kendi hayatından esinlenerek yazdığı söylenir. Ama bu ayrıntıların hangileri olduğu bilinmez. Kolej yıllarında merdivenden düşerek kalça kemiğini kırmış ve bu kemik gelişimini olumsuz etkilemiştir. Bu nedenle gençliği tekerlekli sandalyede geçmiştir. 15 yaşındayken yazdığı “Idylls of the King (Kralın İdilleri)” adlı müsamere ile ödül kazanmıştır. 1972 yılında “Gods of the Green Mountains(Yeşil Dağların Tanrıları)” adlı bir roman yazmış ancak bu romanı hiçbir zaman yayınlanmamıştır. İlk romanı Çatı yayınlanmadan önce dokuz roman ve yirmi kısa hikâye yazmıştır.Bugüne dek yayımlanan tüm eserleri 85 milyondan fazla satmıştır.1984 yılında Virgina eyaletinde yılın kadını seçilen Virginia Cleo Andrews 1986 yılında kansere yenik düşmüştür.”